Νίκη ψυχής για την Καλλονή

Ο Πετρόπουλος με το «καλημέρα» χρίστηκε σκόρερ και η Καλλονή επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 του ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι τον αγώνα, λόγω αποβολής του Μπέριου με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις.

Α’ Ημίχρονο

Η Καλλονή ευτύχισε να βρει δίχτυα πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά αγώνα, όταν ο Πετρόπουλος με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Γιορέντε, νίκησε τον Βελλίδη.

Ο ΠΑΣ με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να βρίσκει τα “πατήματά” του στο γήπεδο και στο 26′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Μανιάς βγήκε τετ α τετ με τον Χογκ, πλάσαρε, αλλά με τον Μαλτέζο τερματοφύλακα να αποκρούει και τον Ακόστα που πήρε το “ριμπάουντ” να μην καταφέρνει σε κενή εστία να βρει δίχτυα.

Στο 38′ ο Μανιάς απείλησε ξανά με σουτ τον Χογκ, ενώ στο 41′ ο ίδιο με μακρινό σουτ ξανά, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος η νευρικότητα και από τις δύο πλευρές αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα και οι συνεχείς διακοπές δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Στο 59′ ο Ακόστα από πολύ κοντά κατάφερε να αστοχήσει, στέλνοντας την μπάλα να περάσει πάνω από την εστία του Χογκ.

Στο 78′ ο Τσαμπούρης λίγο έλειψε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ, όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ ο ΠΑΣ βρισκόταν μονίμως στην επίθεση αναζητώντας την ισοφάριση, ο Μπέριος δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό του και είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Καλογερόπουλο αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, με το οποίο έφτασαν τους 31 βαθμούς.

Παίκτης από “χρυσάφι”

Ο Αντώνης Πετρόπουλος στο πρώτο παιχνίδι που πήρε φανέλα βασικού, κατάφερε να βρει δίχτυα και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι κρίθηκε

Το γρήγορο γκολ έβαλε τους γηπεδούχους σε ρόλο οδηγού από την αρχή του αγώνα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να βρεθεί από πολύ νωρίς στον άχαρο ρόλο να κυνηγάει το σκορ. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στην ομάδα του Βλάχου να κάνει διαχείριση, η οποία έφερε το επιθυμητό γι αυτή αποτέλεσμα.

Η “σφυρίχτρα”

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος δεν είχε να διαχειριστεί δύσκολες φάσεις και δεν υπέπεσε σε κάποιο σοβαρό λάθος.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Γιορέντε, Κριπιντίρης, Ρόχας (74′ Μίνγκας), Καλτσάς, Πετρόπουλος (65′ Μαρσέλο), Μανούσος (85′ Λεοζίνιο), Χουάνμα

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Χαρίσης, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μπέριος, Στρούνα (86′ Αυγενικού), Τζημόπουλος, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς, Μανιάς

Σχετικά άρθρα