Αναστασιάδης: «Δικιά μας ευθύνη για Βρύζα»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε ότι αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στα προηγούμενα παιχνίδια δεν θα είχε οδηγήσει σε παραίτηση τον Ζήση Βρύζα.
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:
Για το αν έπαιξε ρόλο το πρώτο γρήγορο γκολ που έβαλε ο ΠΑΟΚ: “Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό. Σήμερα ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου και κάναμε ευκαιρίες. Βέβαια, έτσι όπως είναι η ομάδα ένα γρήγορο γκολ βοηθάει. Ανεβάινει η ψυχολογία και λύνονται τα πόδια των παικτών”.
Για το αν έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές στην ενδεκάδα και στους ρόλους παικτών μέσα στο γήπεδο: “Και στον Ατρόμητο ήμασταν ωραίοι. Είχαμε ένα ημίχρονο καθαρά δικό μας. Μπορούσαμε να πάρουμε το ματς, το οποίο στο τέλος έγινε… φρίκη! Τα στοιχεία ήταν καλά κι εκεί. Απλά δεν ευτυχίσαμε να βάλουμε γκολ. Σήμερα αυτό έγινε. Παρά τα προβλήματα που είχαμε με τραυματισμούς και τιμωρίες, η ομάδα αντεπεξήλθε”.
Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλός ή η Βέροια κακή: “Η Βέροια είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Είναι πολύ δυνατή εντός κι εκτός έδρα. Έχει έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές. Εμείς “πήγαμε” όλοι μαζί. Αυτό δεν το κάναμε στα προηγούμενα ματς και σήμερα που το κάναμε κερδίσαμε. Είναι καλή ομάδα η Βέροια με καλό προπονητή”.
Για το πως θα αλλάξει το κλίμα στην ομάδα: “Είπα στα παιδιά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με πίεση από όλες τις πλευρές και πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον κόσμο. Αυτός ο κόσμος είτε θα σε πάει ψηλά είτε θα σε κάνει κομμάτια. Δεν υπάρχει μέση λύση με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτό συμβαίνει τώρα. Οι μόνοι που μπορούμε να το αντιστρέψουμε αυτό είμαστε εμείς. Εμείς τον κάναμε να μας αγαπάει, εμείς φέραμε τα πράγματα εδώ που είναι. Το αγωνιστικό κομμάτι φέρνει και διώχνει τον κόσμο κοντά στην ομάδα”.
Για την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ: “Δε νομίζω ότι έχει γίνει κάτι από αυτά που γράφτηκαν. Δεν την διάβασα, αλλά πότε έκανα εγώ όλα αυτά που μου λέτε ότι έγραψαν; Πρέπει να ενημερώνονται πριν βγάζουν ανακοινώσεις. Είναι λάθος”.
Για το θέμα του Ζήση Βρύζα: “Και για τον Βρύζα εμείς φταίμε. Αν η ομάδα πήγαινε καλά δεν θα υπήρχε θέμα παραίτησης. Την ευθύνη για όσα γίνονται την έχει η ομάδα. Πρώτα εγώ και μετά οι παίκτες”.
Για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ: “Εγώ δεν αλλάζω όσα είχα πει παλιά και σε αυτήν παραμένω” (σ.σ είχε πει ότι πρέπει ο ΠΑΟΚ να απεμπλακεί από τον βραχνά των χρεών)”.

Σχετικά άρθρα