Τίτλο μέσα στη Λεωφόρο

Νίκη μέσα στη Λεωφόρο για να κλειδώσει ο φετινός τίτλος, για τον κόσμο και για την ίδια την ομάδα είναι το σύνθημα με το οποίο πάει o Ολυμπιακός στο αποψινό (19.30, NOVA, REAL FM, pamesports.gr) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 
 
Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα γιατί κρατάει την απόσταση στην ασφάλεια των έξι βαθμών, ωστόσο η κεντρική ιδέα με την οποία θα μπουν στη Λεωφόρο είναι το παιχνίδι κυριαρχίας και η προσπάθεια για το τρίποντο. 
 
Κάτι που αποτελεί απαίτηση του κόσμου της ομάδας, όπως εκφράστηκε στην χτεσινή παρουσία οργανωμένων οπαδών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Αλλά και συναίσθηση μέσα στην ίδια την ομάδα για την αναγκαιότητα ενός πρώτου μεγάλου διπλού στη διάρκεια της φετινής σεζόν, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα σε ελληνικό ντέρμπι και στην Ευρώπη. 
 
Ο Βίτορ Περέιρα δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στο γήπεδο και θα παίξει με αποφασιστικότητα για τη νίκη. Ο Πορτογάλος σκοπεύει να κάνει τρεις αλλαγές σε σχέση με την 11άδα του Κιέβου. Ο Μιλιβόγεβιτς αντί του Κασάμι, ο Φορτούνης στη θέση του Ντομίνγκες και ο Ντουρμάζ αντί του Αφελάι. Υπάρχει πάντα ένα σενάριο να παίξουν μαζί Φορτούνης και Τσόρι για πρώτη φορά, αλλά μάλλον θα μείνει ως σκέψη. Ένώ φαίνεται ότι έχει αποφασιστεί η διατήρηση του Σαντάνα στο αρχικό σχήμα και η επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς στα χαφ και όχι ως στόπερ όπως έπαιξε στην Ουκρανία. 
 
Η επικρατέστερη 11άδα: Ρομπέρτο – Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Σαντάνα, Σιόβας – Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης – Ντοσεβί, Φορτούνης, Ντουρμάζ – Μήτρογλου. 
 
Στην αποστολή είναι οι Μέγιερι, Σαλίνο, Εντινγκά, Κασάμι, Αφελάι, Ντομίνγκες, Χάρα. 
 
Επικεφαλής των ερυθρόλευκων στο ντέρμπι θα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι θα εφαρμοστούν στο ακέραιο όλα τα μέτρα ασφάλειας που έχουν σχεδιαστεί από την πλευρά της Αστυνομίας και πως δεν θα υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος για τα μέλη της αποστολής πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ντέρμπι. 

Σχετικά άρθρα