Κόντρα η Γκινγκάμπ, διπλό η Ουντινέζε

316. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2 3.10
Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι έχουν κάνει φρούριο το “Ρουντουρού” μετρώντας αισίως επτά σερί νίκες με τελευταία την εντυπωσιακή της περασμένης Πέμπτης. Μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την πολύπειρη Ντιναμό Κιέβου κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει σπουδαία νίκη με 2-1. Δύο τα ζητήματα που προκύπτουν για την αιτιολόγηση του διπλού και της κόντρας σε μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα. Πρώτον το μικρό ρόστερ που δεν επιτρέπει πολλές αλλαγές. Δεύτερον η σπατάλη ενέργειας και το μικρό χρονικό διάστημα από το προηγούμενο ματς. Επιπρόσθετα η ξεκούραστη και απρόβλεπτη Μονπελιέ η οποία σκοράρει άνετα εκτός μπορεί να επιβεβαιώσει την παράδοση που την θέλει να μετρά τρεις διαδοχικές νίκες στην έδρα της αντιπάλου της από το 2008 και έπειτα.
 
330. ΠΑΡΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2 2.20
Τα οικονομικά προβλήματα φέρνουν γκρίνια στους γηπεδούχους οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τις βασικές ανάγκες της λειτουργίας του “Ενιο Ταρντίνι”. Ακόμη περιμένουν να βάλει το χέρι στην τσέπη ο νέος πρόεδρος του κλαμπ ο οποίος ζήτησε λίγες ημέρες ακόμη προθεσμία. Μέσα σε όλα αυτά οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση όπως το πέτυχαν ανέλπιστα στην “αιώνια πόλη” αν και ο σημαντικότερος λόγος για το άκρως τιμητικό 0-0 με τη Ρόμα ήταν η κάκιστη εικόνα των γηπεδούχων.
Ευκαιρία συνεπώς είναι το ματς για να επιστρέψει στις νίκες η Ουντινέζε που αγνοεί το τρίποντο από τις 26 Ιανουαρίου όταν είχε επιβληθεί της Εμπολι στο “Κάρλο Καστελάνι” με 2-1. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε εντός από τη Λάτσιο 1-0 με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα. Θα επιδιώξει τη νίκη για να μην έχει άγχος στη συνέχεια και το θετικό για τον τεχνικό Στραματσιόνι είναι ότι θα έχει καλές επιστροφές καθώς μπορούν να αγωνιστούν ο μπακ χαφ Πασκουάλε και ο μεσοεπιθετικός Κονέ.
 
344. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΓΕΚΑΝΟ ΟΒΕΡ 1.80
Εδειξε διάθεση, την βοήθησε το επιθετικό πνεύμα των γηπεδούχων και με το 2-2 που πήρε δίκαια στο Τορίνο είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Βάσκοι που έχουν διακυμάνσεις στην απόδοσή τους καθώς εδώ και καιρό παίζουν δύο φορές την εβδομάδα θα έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στην άκρως επιθετική Ράγιο η οποία μακρυά από τη Μαδρίτη παίζει επιθετικά έχοντας έως τώρα επτά όβερ σε σύνολο 12 αγώνων.
Περιμένω να ανοίξει το ματς όπως συνήθως συμβαίνει σε αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων. Η προϊστορία δίνει όβερ και μάλιστα ως πιθανό σκορ το 2-1 που εμφανίστηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους!
ΤΡΙΑΔΑ ΙΣΟΠΑΛΙΩN
347. ΑΡΟΥΚΑ-ΡΙΟ ΑΒΕ Χ 3.10
353. ΕΣΤΟΡΙΛ-ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ Χ 3.40
355. ΑΛΑΒΕΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ Χ 3.00

Σχετικά άρθρα