Αρχική / More / Αθλητικά / Τι δόσεις θα πληρώσουν οι οφειλέτες των Ταμείων
Τι δόσεις θα πληρώσουν οι οφειλέτες των Ταμείων thumbnail

Τι δόσεις θα πληρώσουν οι οφειλέτες των Ταμείων

Δόσεις για κάθε τσέπη προβλέπει η νέα ρύθμιση χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, με τα οφέλη να είναι μεγαλύτερα για όσους επιλέξουν από 51 έως 100 δόσεις εξόφλησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", όσοι χρωστούν μέχρι 5.000 ευρώ θα μπορούν να τα πληρώσουν χωρίς τόκο, ενώ εξίσου κερδισμένοι είναι και όσοι χρωστούν μεγαλύτερα ποσά, καθώς παίρνουν μειωμένο επιτόκιο αποπληρωμής (3% αντί 4,56%) και ρυθμίζουν τα χρέη τους σε 100 δόσεις, ενώ με την προηγούμενη ρύθμιση οι δόσεις περιορίζονταν στις 72 για χρέη πάνω από 15.000 ευρώ.

Οι διαφορές μεταξύ παλιάς και νέας ρύθμισης, καθώς και τα ποσά των δόσεων ανάλογα με το ύψος της οφειλής, παρουσιάζονται στους πίνακες που επεξεργάστηκε η εφημερίδα, σύμφωνα με το μαθηματικό τύπο που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των δόσεων της ρύθμισης.

Έτσι ο κάθε οφειλέτης θα μπορεί να διαπιστώσει τι κερδίζει και ποια δόση τον συμφέρει να επιλέξει ανάλογα με το πόσο που θέλει να βάλει σε ρύθμιση.

Ολόκληρο και αναλυτικό ρεπορτάζ στο real.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X