Αρχική / More / Αθλητικά / «Οι προτάσεις μας μπορούν να βγάλουν την οικονομία από την καταστολή»
«Οι προτάσεις μας μπορούν να βγάλουν την οικονομία από την καταστολή» thumbnail

"Οι προτάσεις μας μπορούν να βγάλουν την οικονομία από την καταστολή"

"Εμείς κομίζουμε προτάσεις, οι οποίες μπορούν να βγάλουν την οικονομία μας από την καταστολή", είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στη λίστα των μεταρρυθμίσεων που καταρτίζει η κυβέρνηση και θα καταθέσει αύριο στους εταίρους.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι "είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με δεδομένο βέβαια και θα ήθελα να το επαναλάβω σε όλους τους τόνους, ότι υπάρχουν θέματα κυριαρχίας που αφορούν την εσωτερική μας πολιτική, που δεν αποτελούν κομμάτι της διαπραγμάτευσης".

Ο υπουργός, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ρωτήθηκε σχετικά με το περιεχόμενο της λίστας και αν αυτή θα περιλαμβάνει για παράδειγμα τα "κόκκινα δάνεια", τη ρύθμιση των 100 δόσεων: "Και στη Σύνοδο Κορυφής και στο τελευταίο Eurogroup υπήρξαν πάρα πολλά θέματα που δεν μπήκαν στο τραπέζι. Ρητά ή άρρητα λοιπόν κι εμείς και οι εταίροι τα θεωρούμε αυτά ζητήματα εσωτερικής πολιτικής", επεσήμανε ο κ. Παππάς.

Συγκεκριμένα, για το θέμα των 100 δόσεων, ο υπουργός Επικρατείας είπε: "Εμείς ερχόμαστε και καταθέτουμε αυτήν την πρόταση ως μια πρόταση αύξησης φορολογικών εσόδων. Και δηλώνουμε ευθαρσώς ότι αν υπάρχει κάποια καλύτερη ιδέα για το πώς θα φύγει η οικονομία μας από την καταστολή, είμαστε έτοιμοι να την ακούσουμε".

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο real.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X