Οπαδοί περίμεναν στο Ρέντη

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο Ρέντη, με έντονα τα σημάδια της κόπωσης από το ντέρμπι αλλά και από τις συνθήκες διεξαγωγής του στη Λεωφόρο. 
 
Στις εγκαταστάσεις περίμεναν το πούλμαν περίπου 100 οπαδοί της ομάδας που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την ήττα, ενώ ζήτησαν από τους παίκτες να τα δώσουν όλα την Πέμτπη για να αποκλείσουν τη Ντνρίπρο και να συνεχίσουν με νίκες ώστε να πάρουν το πρωτάθλημα. 
 
Τι είπαν Ρομπέρτο, Ντουρμάζ
 
Δηλώσεις μετά το παιχνίδι έκαναν δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Ρομπέρτο και ο Ντουρμάζ. Να πάρουμε τον τίτλο, είπε ο Ισάνός γκολκίπερ, ενώ ο Σουηδός μίλησε για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του.
 
Ρομπέρτο: «Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Το πρώτο γκολ μας δυσκόλεψε πολύ. Μετά χάσαμε το ρυθμό μας και επηρεαστήκαμε αρκετά. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Είμαστε ακόμα πρώτοι και θα κατακτήσουμε το στόχο μας. Σίγουρα ήταν μία σημαντική στιγμή, γιατί εάν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε με τον Ντουρμάζ το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό. Πρέπει να το ξεπεράσουμε για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο, το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε μαθημένοι στην πίεση. Αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος. Είμαστε πρώτοι και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος».
 
Ντουρμάζ: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Εάν είχα σκοράρει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και θα είχαμε τον έλεγχο. Θα ήταν αλλιώς. Δεν μπόρεσα να τα καταφέρω. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν βάλαμε γκολ και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν τα καταφέραμε, αλλά έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας. Ήταν ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα και το ξέραμε αυτό. Συνέβησαν διάφορα πράγματα. Εμείς δεν δώσαμε σημασία και προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά άρθρα