Αυλαία στην Κρήτη

Η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ πέφτε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Γεντί Κουλέ.
Εκεί ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Ατρόμητο (19:30) με τους γηπεδούχους να καίγονται για το τρίποντο αφού μετά την ισοπαλία του Πλατανιά με την Κέρκυρα βρίσκονται σε απόσταση 5 βαθμών από τους Χανιώτες και εντός της επικίνδυνης ζώνης.
Από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος μετά την «τεσσάρα» κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει ακόμα ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ και με νίκη θα μειώσει στους 5. Μπορεί το ευρωπαϊκό όνειρο να μην είναι στόχος για τον Ατρόμητο ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα παλέψει για αυτό.
Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γκέντσογλου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση ενώ παράλληλα Λεονάρντο και Γιοβάνοβιτς έκαναν θεραπεία και δεν υπολογίζονται. Ατομικά γυμνάστηκε ο Μπουρσέλης ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.
Στον Ατρόμητο ο Νίκος Νιόπλιας χαμογελάει αφού τόσο ο Πίτου Γκαρσία όσο και ο Ναπολεόνι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κρήτης. Ωστόσο Παπάζογλου, Τσέναμο, Γεωργίου, Λημνιός και Παπασπύρου έμειναν εκτός αποστολής και θα προπονηθούν σήμερα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Σχετικά άρθρα