Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Επεισόδιο μεταξύ Ζ.Κωνσταντοπούλου και μητροπολίτη Ιερεμία: Τι συνέβη
Επεισόδιο μεταξύ Ζ.Κωνσταντοπούλου και μητροπολίτη Ιερεμία: Τι συνέβη thumbnail

Επεισόδιο μεταξύ Ζ.Κωνσταντοπούλου και μητροπολίτη Ιερεμία: Τι συνέβη

Επεισοδιακή ήταν η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο καθιερωμένο μνημόσυνο για τους 212 εκτελεσθέντες στις Βίγλες, καθώς η πρόεδρος της Βουλής και ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Τσόκας, ήταν ανάμεσα στους πολιτικούς που δέχθηκαν παρατηρήσεις από τον μητροπολίτη Ιερεμία.


Σύμφωνα με τοπικά μέσα, κατά την είσοδό τους στο ναό δέχθηκαν παρατήρηση γιατί άργησαν λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα να τους αποκαλέσει «αλειτούργητους» και να κάνει λόγο για «μη αποδεκτή συμπεριφορά». Μετά από αυτή τη στιγμή έντασης, τελικά σύσσωμη η ομάδα των επισήμων αποχώρησε από το ναό.


Ο μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πολιτικούς είπε «Είστε παραβάτες του προγράμματός σας», γιατί οι ίδιοι καθόρισαν την ώρα που θα τελούνταν το μνημόσυνο. «Κυριακή σήμερα, πού λειτουργηθήκατε εσείς; Αλειτούργητοι άρχοντες; Τι προκοπή να δούμε τότε με αλειτούργητους άρχοντες;», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η λειτουργία είναι αναγκαία προπαντός για εκείνους, «για να λάβετε την ευλογία του Θεού για να κυβερνήσετε σωστά τον τόπο».
Πηγή: www.axortagos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X