Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου, μ' ένα τραγούδι.
Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου, μ' ένα τραγούδι. thumbnail

Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου, μ' ένα τραγούδι.

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015


Έχεις όνειρα, στόχους και ελπίδες για το μέλλον… Εκεί που χάνεις το κουράγιο σου και πιστεύεις ότι δεν υπάρχει «φως» στον ορίζοντα, εκεί κάτι γίνεται και το κλίμα αλλάζει… Τα όνειρά σου γίνονται ακόμα πιο ζωηρά και συνειδητοποιείς ότι όλα είναι εφικτά, αρκεί να τα θέλεις πραγματικά πολύ! Αυτό ακριβώς θα συνειδητοποιήσεις την εβδομάδα 22 Φεβρουαρίου ως και 1η Μαρτίου! Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ναι μπορούν να εκπληρώσουν μεγάλες προσδοκίες, αυτές που ενστικτωδώς πίστευες ότι θα πραγματοποιηθούν, αλλά κάτι είναι αυτό που σε τρόμαζε και σε κρατούσε πίσω… Για να δούμε όμως πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου οι εβδομαδιαίες αστρολογικές όψεις…

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Νίκησε τα εμπόδια…


Η εβδομάδα δεν ξεκινά και τόσο όμορφα, ίσα-ίσα που η Καθαρά Δευτέρα έχει τους προβληματισμούς της, έχει αυτό το βάρος που δεν σε αφήνει να απολαύσεις την ημέρα σου ακριβώς όπως θα ήθελες. Ο Ήλιος από τους Ιχθείςσε κάνει να λειτουργείς πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά, ενώ ο Κρόνος από τον Τοξότη σου επιβάλει να βάλεις μυαλό και να κυνηγήσεις τους στόχους σου, αφήνοντας στην άκρη τις ουτοπίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σε κάνει να θέλεις να κλειστείς στο καβούκι σου, για να επουλώσεις τις πληγές σου! Πιο έντονα θα επηρεαστείς από αυτή την όψη εσύ που είσαι ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (ΔίδυμοςΠαρθένοςΤοξότης,Ιχθείς) του α’ δεκαημέρου!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Οι σχέσεις σταθεροποιούνται…


Την Τετάρτη στις 25 Φεβρουαρίου το σκηνικό αλλάζει και η παρορμητικήΑφροδίτη από τον Κριό, σε κάνει να κυνηγάς τους ερωτικούς σου στόχους! Η συνάντησή της με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε μία ερωτική σου επιθυμία, θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις αυτό που κάποτε θεωρούσες αδύνατο. Αν είσαι ΚριόςΛέωνΤοξότης, δηλαδή ζώδιο της Φωτιάς, ή ΔίδυμοςΖυγόςΥδροχόοςζώδιο του Αέρα, και έχεις γεννηθεί στοπρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα περάσεις καλά και θα καταφέρεις να κάνεις το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής πιο σταθερό!

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Ακολουθώντας το δρόμο της καρδιάς


Την Πέμπτη στις 26 Φεβρουαρίου ο Ήλιος από τους Ιχθύς θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα από το ίδιο ζώδιο. Αυτή η αστρολογική όψη είναι αρκετά ισχυρή και θα κάνει το κλίμα της ημέρα ιδιαίτερα τρυφερό, ρομαντικό, ζεστό και… ίσως και απατηλό! Η λογική δεν θα έχει καμία θέση, ενώ το συναίσθημα θα πάρει τα πρωτεία και θα παρασύρει σε σκέψεις, όνειρα, φαντασιώσεις που για κάποιους θα γίνουν και πραγματικότητα! Αν είσαι ΚαρκίνοςΣκορπιόςΤαύρος ή Αιγόκερως του α΄ δεκαημέρου, τότε θα υπάρξει κάτι πολύ καλό αυτή την ημέρα που θα σε ικανοποιήσει. Αν είσαιΔίδυμοςΠαρθένοςΤοξότης και Ιχθύς, θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να προσγειωθείς λίγο στην πραγματικότητα, γιατί η ουτοπία μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη.

 

Πάμε τώρα να δούμε τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων, μέσα από τον στίχο γνωστών τραγουδιών! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για την εβδομάδα 22 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Καλώς σε βρήκα – Stavento»

«Στην αγκαλιά μου μέσα απόψε έλα και αποκοιμήσου, καινούρια μέρα θα ‘μαι κάθε μέρα στην ζωή σου, στάξε στον κήπο μου τον ήλιο μα και την βροχή σου, στην αγκαλιά μου έλα αγάπη μου και αποκοιμήσου! Καινούρια μέρα γίνομαι ένα μαζί σου, πίνω δροσιά απ’ το φιλί σου, αφήνομαι στο κορμί σου, βλέπω χαρά απ’ την γιορτή σου, ανάσα απ’ την πνοή σου, φωτιά απ’ τ’ άγγιγμα σου, καλώς σε βρήκα λοιπόν, γεια και χαρά σου»! Καλώς τα δέχτηκες… Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιό σου κάνουν τα πάντα για να σε βγάλουν από τη μονοτονία και κάνουν τον έρωτα να γίνεται ο πρωταγωνιστής στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


ΤΑΥΡΟΣ

«Το ραβασάκι – Γιώργος Τσαλίκης»

«Το ραβασάκι, ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι, γράψε το τηλέφωνο σου, το όνομα, το επίθετο σου! Έτσι γίνεται στα γλέντια, πάντοτε με κόλπα τέτοια, πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκια»… Νέες γνωριμίες με τον πιο περίεργο τρόπο θα έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε Ταύρε!!! Ωστόσο δεν σου αποκλείω ότι θα τύχει ένας έρωτας μυστήριο, περίεργο, ο οποίος δεν ξέρεις που θα οδηγήσει… αυτό μπορεί ήδη να συμβαίνει στη ζωή σου! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σου φέρνει αισθηματική επιβεβαίωση… απόλαυσε το! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όσο με πληγώνεις – Χάρης Κωστόπουλος»

«Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις και σε θέλω ακόμα πιο πολύ, δεν έχει σημασία αν χάνω στα σημεία, σε θέλω κι ας μου βγάζεις την ψυχή… Όσο με πληγώνεις με πορώνεις, με πορώνεις…»! Η αλήθεια είναι ότι σου αρέσουν τα δύσκολα… Την εβδομάδα αυτή λοιπόν, φίλε Δίδυμε, πολλές φορές θα πεις ότι όσο σε πληγώνει, τόσο σε πορώνει… Αφού υπάρχει αυτό το άτομο, το οποίο έχει κολλήσει στο μυαλό σου και δεν μπορείς εύκολα να του πεις «άντε γεια»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τρικυμία – The Idols»

«Τρικυμία στην καρδιά μου έχεις φέρει φοβερή, σαν της θάλασσας το κύμα με χτυπάνε οι καημοί. Τη μία μέρα μου θυμώνεις και την άλλη μου γελάς, το πρωί μακριά με διώχνεις και το βράδυ με φιλάς. Τι θα γίνω πια δεν ξέρω, μ’ έχεις κάνει και υποφέρω, πιο κοντά μου να σε φέρω προσπαθώ μα δεν μπορώ»… Υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει φέρει τρικυμία στην καρδιά σου, τη μία σε παιδεύει και την άλλη σου εκδηλώνεται και σου εκφράζει τα συναισθήματά του! Αυτό ακριβώς θα γίνει και αυτή την εβδομάδα, με την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X