Το μυαλό στη Ντνίπρο

Σαφώς υπάρχει απογοήτευση στον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα για την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, παρότι η μεγαλύτερη κουβέντα γίνεται για την απαράδεκτη ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο και όσα τράβηξε η αποστολή, ειδικά με τις επιθέσεις φωτοβολίδων, αντικειμένων και οπαδών πριν από την έναρξη του αγώνα.
Από την Τρίτη αρχίζει προσπάθεια συγκέντρωσης στο επόμενο παιχνίδι και στην επιχείρηση αποκλεισμού της Ντνίπρο που φυσικά έχει σαφές προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.
Ο Περέιρα και οι παίκτες ξέρουν ότι το κλίμα έχει βαρύνει και παρότι οι βασικές συζητήσεις ήταν για όσα έγιναν στο ντέρμπι, όλοι συμφωνούν ότι θα πρέπει να υπάρξει συσπείρωση έτσι ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να ανατραπούν τα δεδομένα όπως διαμορφώθηκαν με το αποτέλεσμα στην Ουκρανία.
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ετοιμάζονται νέες αλλαγές στην ενδεκάδα από τον προπονητή, καθώς πέραν της ανάγκης για φρεσκάρισμα θα υπάρξει και η απουσία του τιμωρημένου Μανιάτη. Σίγουρα επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Ντομίνγκες, Κασάμι ενώ είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και με τον Αφελάι.
Στις τάξεις του κόσμου σίγουρα δεν υπάρχει ενθουσιασμός για τις τελευταίες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι περιμένουν ότι θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση στην αναμέτρηση της Πέμπτης για να γίνει κοινή προσπάθεια για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σχετικά άρθρα