Σφίγγα… για την ενδεκάδα ο Κλοπ!

Τα… πάνω της έχει πάρει η Ντόρτμουντ στα τελευταία της ματς και ο Γιούργκεν Κλοπ περιμένει η ομάδα του να δείξει καλό πρόσωπο και στον αγώνα με την Γιουβέντους στο Τορίνο, χωρίς να αποκαλύψει πάντως τα σχέδια του για τον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.  Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, παρότι πιέστηκε από τους Ιταλούς δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου, δεν… υπέκυψε! Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι επικεντρώθηκε κυρίως στην προσπάθεια της ομάδας του να ανακάμψει στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Γιούρκεν Κλοπ είπε αρχικά: «Είχαμε προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που οφείλεται και στους τραυματισμούς που υπήρξαν. Η φυσική μας κατάσταση είναι αισθητά βελτιωμένη. Μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι αγωνιστικά. Πρέπει να συνεχίσουμε την ανάκαμψή μας στο πρωτάθλημα. Σύντομα θα είμαστε πάλι πίσω στην κορυφή. Δεν είμαστε ακόμη στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Φταίνε η ατυχία και οι τραυματισμοί.
Η Γιουβέντους έχει μεγάλη ιστορία και εμείς πρέπει να δείξουμε την αξία μας σε αυτή τη μονομαχία για τους “16”. Η Γιουβέντους έχει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να προκριθούμε».

Ερωτηθείς για τα πλάνα του απάντησε: «Γνωρίζω ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο βασίζεται στην τακτική. Θα δείτε αύριο (σ.σ. Τρίτη) τα σχέδια μας».

Σχετικά άρθρα