Καλμαζίδης: «Έχουμε σταθερότητα»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα τον Εθνικού Αλεξανδρούπολης και βρέθηκε ξανά στην κορυφή, με συγκάτοικο τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του δικέφαλου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά και τη νίκη της ομάδας του. Μάλιστα όπως τόνισε το σημαντικό είναι ότι αυτή η νίκη ήρθε με 3-0 και πως η ομάδα δείχνει να έχει σταθερότητα.

«Ήταν μια καλή νίκη παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες. Είμαστε μια ομάδα με 12 παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να δώσουν λύσεις και να καλύψουν τυχόν απώλειες. Ήταν ευχάριστο που η νίκη ήρθε με 3-0 γιατί δείχνουμε ότι έχουμε μια σταθερότητα και μία διάρκεια στην απόδοση μας. Στη συνέχεια υπάρχουν δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια αλλά όπως ξέρουμε τα εύκολα μπορούν να γίνουν δύσκολα εάν δεν είμαστε προσεχτικοί. Μέχρι στιγμής όμως η ομάδα έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται καλά», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Καρασαββίδης τόνισε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ήταν θετικό που το ματς ήρθε 3-0 . Είχαμε την ίδια απόδοση και την ίδια θέληση για τη νίκη, όπως και στο κύπελλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση του και τον καλούμε να είναι συνεχώς δίπλα μας».

Σχετικά άρθρα