Οταν ο Ζέκα συνάντησε τον Γιάνκοβιτς

Οταν ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού που θριάμβευσε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνάντησε τον χρυσό σκόρερ του μπασκετικού Τριφυλλιού στον ημιτελικό του Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ ακολούθησε μια άκρως ενδιαφέρουσα Παναθηναϊκή συζήτηση.
Ο Κάρλος Ζέκα και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς συναντήθηκαν στα στούντιο της Nova το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου να παραχωρήσουν συνέντευξη. Λίγο αφότου ολοκλήρωσε ο Πορτογάλος και προτού μπει στο πλατό ο έλληνας καλαθοσφαιριστής αντάλλαξαν συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της Κυριακής και συζήτησαν για περίπου 15 λεπτά.
Ο Ζέκα που είναι πλήρως ενημερωμένος για την πορεία της μπασκετικής ομάδας έκανε τη σχετική πλάκα λέγοντας «τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ; Δεν μπορούν να σας νικήσουν με τίποτα, ετσι;» και συνέχισε: «παρακολουθώ πολύ μπάσκετ και κάθε φορά που έρχομαι στο ΟΑΚΑ για να σας δω, συμπεριφέρομαι σαν οπαδός και όχι σαν επαγγελματίας αθλητής». Ο Βλαδίμηρος του απάντησε «καλά κάνεις κι εγώ έτσι θα έκανα στο γήπεδο».
Ο Ζέκα συζητώντας με τον Βλάντο για το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα στο Τελ Αβίβ  του είπε «είναι πολύ δύσκολος και καθοριστικός αγώνας», ενώ σχολίασε και την επικείμενη συμφωνία του Κιριλένκο με την ΤΣΣΚΑ!
Ο Βλάντο ρώτησε τον Ζέκα: «Πότε θα μιλήσεις ελληνικά;» για να πάρει την απάντηση: «Αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα μιλάω ελληνικά για ένα χρόνο». Και η απάντηση του Γιάνκοβιτς; «Αρχισε να ετοιμάζεσαι»…
Κι αφού του έδωσε μερικές συμβουλές περί ελληνικών λέγοντάς του ότι «δεν είναι δύσκολο να μιλάς ελληνικά», ρώτησε τον Ζέκα «πως είναι να παίζεις δεξί μπακ;»…

Σχετικά άρθρα