Συνάντηση Μπλάτερ – Γκιρτζίκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο «Σπίτι της FIFA» στη Ζυρίχη, ο πρόεδρος της FIFA έδωσε τα συγχαρητήρια του στον κ. Γκιρτζίκη για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ ενώ του μετέφερε την προθυμία του για συνεργασία και υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με σκοπό την καλύτερη δυνατή πρόοδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Ο Ελβετός παράγοντας επεσήμανε στον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι έχουν κοινό σημείο εκκίνησης στο ποδόσφαιρο καθώς και οι δύο προέρχονται από τον ερασιτεχνικό κομμάτι του. Ο Μπλάτερ μετέφερε την πεποίθηση ότι οι θέσεις του κ. Γκιρτζίκη για την αναδιοργάνωση των πρωταθλημάτων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Περίπου 35 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση ενώ αμέσως μετά υπήρξαν επαφές με ανώτερους υπηρεσιακούς παράγοντες της FIFA όπου συζητήθηκαν οι τρόποι για την ανάπτυξη πολυεπίπεδων συνεργασιών με την FIFA.
Ο κ. Γκιρτζίκης θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί. Ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να βρεθεί στη σύσκεψη που έχει καλέσει ο κ. Κοντονής και την ΕΠΟ θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής πρόεδρος Ευάγγελος Τοπολιάτης.

Σχετικά άρθρα