«Μια από τις μεγαλύτερες αναμετρήσεις στην ιστορία»

Ως μια από τις μεγαλύτερες αναμετρήσεις στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ χαρακτήρισε ο Νίκος Παππάς την μεθαυριανή (26/2, 21:45) του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ απέναντι στην Μακάμπι για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο 25χρόνος γκαρντ τόνισε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ότι και οι δύο ομάδες έχουν κατακτήσει από 6 φορές το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης: «Είμαστε στην έναρξη του δεύτερου γύρου του Τop 16. Ο βασικός στόχος μας είναι η ατομική κι η ομαδική βελτίωση σε κάθε προπόνηση και κάθε αναμέτρηση και να παλεύουμε κάθε φορά για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ξέρουμε πως απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι πολύ δύσκολα, πολύ περισσότερο τώρα στην έδρα τους. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, είναι οι Πρωταθλητές της Ευρωλίγκας. Έχουμε 6 Πρωταθλήματα Ευρώπης, όσο κι ο Παναθηναϊκός! Επομένως μιλάμε για μία απ” τις μεγαλύτερες αναμετρήσεις στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Έτοιμος για «μάχη» πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός μεθαύριο στο Τελ Αβίβ σύμφωνα με τον προπονητή του, Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Στην έναρξη του δευτέρου γύρου θα αντιμετωπίσουμε την κάτοχο του τίτλου στην έδρα της. Πρόκειται για μία δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μία σκληρή ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, να παίξουμε καλά στην επίθεση και στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Σχετικά άρθρα