Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Κατάσχεση σπιτιού από τον Δήμο Αθηναίων για κλήσεις παράνομης στάθμευσης, ύψους 850 ευρώ
Κατάσχεση σπιτιού από τον Δήμο Αθηναίων για κλήσεις παράνομης στάθμευσης, ύψους 850 ευρώ thumbnail

Κατάσχεση σπιτιού από τον Δήμο Αθηναίων για κλήσεις παράνομης στάθμευσης, ύψους 850 ευρώ

Να χάσει το σπίτι της κινδυνεύει η κ. Παναγιώτα Ταπάσκου καθώς ο Δήμος Αθηναίων την απειλεί με κατάσχεση εξαιτίας οφειλών της, ύψους 856 ευρώ (!), από κλήσεις για παράνομη στάθμευση. Χθες το πρωί ο δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στην κ. Ταπάσκου την έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας για ακίνητο ιδιοκτησίας της στην περιοχή του Γαλατσίου παραθέτοντας αναλυτική κατάσταση των οφειλών της προς το Δήμο Αθηναίων.


Η ίδια υποστηρίζει πως αδυνατεί να εξοφλήσει το χρέος της καθώς είναι απλήρωτη από το Δεκέμβριο ενώ το σπίτι το οποίο απειλείται με κατάσχεση φιλοξενεί την ίδια και την οικογένειά της και είναι η πρώτη της κατοικία.


Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τη διεύθυνση οικονομικών του Δήμου Αθηναίων, ο υπεύθυνος της υπηρεσίας τόνισε πως εφόσον η οφειλέτης προχωρήσει σε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της καταβάλλοντας το 3% της οφειλής και διακανονίζοντας τις δόσεις μπορεί να μπλοκάρει την κατάσχεση. Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το πως ο Δήμος προχωράει σε επιδόσεις κατασχετηρίων προκειμένου να εκφοβίσει τους οφειλέτες με υπογραφή του ιδίου του διευθυντή Οικονομικών.


 


Δείτε το κατασχετήριο:www.enikos.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X