Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Οι 5 διαφορές του μέτριου από το υπέροχο σεξ
Οι 5 διαφορές του μέτριου από το υπέροχο σεξ thumbnail

Οι 5 διαφορές του μέτριου από το υπέροχο σεξ

Σε τι μπορεί να διαφέρει το μέτριο από το εκπληκτικό σεξ; Επιστήμονες εστιάζουν στα λάθη που οι άνδρες κάνουν στη σεξουαλική επαφή και τονίζουν τις συμπεριφορές εκείνες που πραγματικά μπορούν να ανεβάσουν την ερωτική διάθεση ξανά και ξανά. Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη των ανδρών λοιπόν; 


Λάθος Νο 1 


Το σεξ αρχίζει στην κρεβατοκάμαρα


Οι άνδρες μπορεί να λειτουργούν συχνά με διακόπτες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ικανοποιεί μια γυναίκα. Σύμφωνα με την Αμερικανίδα θεραπεύτρια Ian Kerner, PhD.το σεξ πρέπει να ξεκινά ώρες πριν το ζευγάρι φτάσει στο κρεβάτι. Ο άνδρας πρέπει να καλλιεργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας με φιλιά αγκαλιές και τρυφερότητα. Το να αισθάνεται μια γυναίκα ασφαλής με τον σύντροφό της, να νιώθει ότι τη θέλει και την αγαπά όχι μόνο όταν βρίσκονται στο κρεβάτι, είναι πολύ σημαντικό και ίσως είναι και το βασικό στοιχείο για να χαλαρώσει και να εκφράσει την ερωτική της διάθεση με τον πιο όμορφο τρόπο στη σεξουαλική επαφή. Σκεφτείτε μόνο αυτό άνδρες! Σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες μια αγκαλιά 30 δευτερολέπτων απελευθερώνει στον γυναικείο οργανισμό αρκετή ποσότητα οξυτοκίνης, της ορμόνης δηλαδή που προκαλεί το αίσθημα της συναισθηματικής επαφής και της εμπιστοσύνης.


Λάθος 2Ο  


Υποθέτεις ότι ξέρεις τι ζητά η γυναίκα στο σεξ


Πολλές γυναίκες εξακολουθούν να υποκρίνονται οργασμό παρά τη λεγόμενη σεξουαλική απελευθέρωση. Λογικά αν μια γυναίκα δεν είναι ικανοποιημένη με τις σεξουαλικές πρακτικές του άνδρα της είναι πολύ πιθανόν να μη μιλά και ο άνδρας να μη γνωρίζει. Ακόμα και αν ντρέπεστε ή δεν είστε συνηθισμένος να μιλάτε για αυτά τα ζητήματα, έχετε πολλά να κερδίσετε από το να ρωτήσετε το εξής απλό «Σου αρέσει; Τι άλλο θες;» Είναι μια καλή αρχή που πραγματικά μπορεί να σώσει τη σχέση σας. Και εκείνη να είστε σίγουροι πως θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες…


Λάθος Νο 3


Επαμαλαμβάνετε τα ίδια πράγματα.


Επειδή το απόλαυσε την πρώτη και τη δεύτερη φορά, αυτό δε σημαίνει ότι και την Τρίτη θα το απολαύσει, τονίζει ο θεραπευτής Sari Cooper. Το τι μπορεί να ανάβει μια γυναίκα έχει να κάνει με τη διάθεσή της, ακόμα και με οργανικούς παράγοντες όπως με το σε ποια μέρα του κύκλου της βρίσκεται- (γιατί ο κύκλος επηρεάζει το σώμα της και έχει να κάνει με το πόσο ευαίσθητα είναι κάποια σημεία όπως οι ρώγες της γυναίκας ή πόσο σφιχτά είναι τα γεννητικά της όργανα.


Δώστε προσοχή στη σύντροφό σας, συμβουλεύει η Αμερικανίδα ψυχολόγος Lonnie Barbach, PhD. Να είστε σίγουροι πως αν δοκιμάζετε καινούργια πράγματα και δίνετε προσοχή στο τι αναζητά κάθε στιγμή και εκείνη θα ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο.


Λάθος Νο 4


Δίνετε σημασία μόνο στο σώμα


Αλλά το σεξ δεν είναι μονάχα εκτόνωση σωματική. Βάλτε λίγο φαντασία. Παίξτε με το μυαλό της γυναίκας, προσπαθήστε να την ερεθίσετε εγκεφαλικά και εκείνη θα θέλει ξανά και ξανά τη σεξουαλική επαφή μαζί σας. Κερδίστε τη με το μυαλό όχι μόνο με το σώμα σας. Οι γυναίκες φαντασιώνονται πολύ συχνά ρόλους, καταστάσεις ερωτικές, λόγια… Αν της τα προσφέρετε το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό και για τους δυο.


Λάθος Νο 5


Νομίζεις ότι μόνο η τεχνική είναι που μετράει.


Σαφώς και είναι σημαντικό αλλά κάθε άνδρας θα πρέπει να γνωρίζει ότι η γυναίκα γοητεύεται συχνά από παιχνίδια «αποπλάνησης». Τι εννούμε: Θα πρέπει να εξερευνείς το χαρακτήρα της συντρόφου σου ώστε να καταλήξεις στο πώς μπορείς να την «ξελογιάσεις». Είναι οπτικός χαρακτήρας ή ακουστικός; Πρέπει να βλέπει πράγματα ή μήπως είναι καλύτερα να μιλάτε ακόμα και με προκλητικά λόγια στο τηλέφωνο πριν βρεθείτε ερωτικά; Οι αισθήσεις της κινητοποιούνται με την αφή; Τότε θα πρέπει να παίζετε περισσότερο με το σώμα της και να χρησιμοποιείτε περισσότερα χάδια. Σε ποια μέρη ερεθίζετε περισσότερο; Θα είχε αποτέλεσμα να την φλερτάρετε πολύ προκλητικά σε ένα μπαρ αφήνοντας ερωτικά υπονοούμενα; Το παιχνίδι αυτό μπορεί να είναι εξίσου απολαυστικό και για τον άνδρα που εξερευνεί. Το βέβαιο είναι ότι συχνά, θεωρείται ένα από τα μυστικά της μεταμόρφωσης του αρσενικού από μέτρο, σε εξαιρετικό εραστή. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X