Ρουμπέση: «Η εικόνα μας στην Ολλανδία δεν είναι αντιπροσωπευτική»

Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών Αντιγόνη Ρουμπέση, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την μεγάλη σε έκταση ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Ολλανδία ( ηττήθηκε με 13-5 στο πλαίσιο του Γουόρλντ Λιγκ) . 
Η Αντιγόνη ( φωτογραφία) θεωρεί ότι η εικόνα της ομάδας την Τρίτη το βράδυ δεν είναι αντιπροσωπευτική και εκτιμά ότι οφείλεται στο κακό ξεκίνημα και τον αιφνιδιασμό. 
“Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καθόλου καλα  για μας και αυτό μας επηρέασε αρνητικά καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μετά την ήττα τα περιθώρια πρόκρισης στην τελική φάση στενεύουν πολύ. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος και θα περιμένουμε την έκβαση και των άλλων αγώνων για να δούμε εάν έχουμε περιθώρια”.
Με αυτά τα δεδομένα, την κακή εμφάνιση δηλαδή, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την τύχη της Εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ακολουθεί το καλοκαίρι στο Καζάν, της Ρωσίας. 
“Η χθεσινή εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων αυτού του συγκροτήματος. Έχουμε καλή ομάδα. Το ξέρουμε και εμείς και οι αντίπαλοι. Υπάρχουν περιθώρια να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και είμαστε έτοιμες να ανταποκριθούμε”.
Αίσθηση προκάλεσε στην ελληνική αποστολή το κατάμεστο κολυμβητήριο στην Ολλανδία. Η Αντιγόνη υποστηρίζει : “Είναι σπουδαίο να αγωνίζεται μια ομάδα σε γεμάτη πισινα. Μας άρεσε πολύ. Μακάρι και στην Ελλάδα να είχαμε τέτοια υποστήριξη στα εντός έδρας παιχνίδια. Το ζηλεύουμε και το θέλουμε πολύ”.

Σχετικά άρθρα