Σαλάτα με νουντλς ρυζιού, λαχανικά και σάλτσα με σόγια και λεμόνι

<h4>ΥΛΙΚΑ</h4>
<p class="list_title"><em><strong>Για τη σαλάτα</strong></em></p>
<ul>
<li>250 γρ. νουντλς</li>
<li>150 γρ. καρότο, ζουλιέν</li>
<li>100  γρ. μανιτάρια στρόγγυλα, σε φέτες</li>
<li>80  γρ. φασολάκια βρασμένα</li>
<li>100  γρ. κόκκινο λάχανο, εμινσέ</li>
<li>50  γρ. φρέσκο κρεμμύδι, σε πλάγιες φέτες</li>
<li>σησαμέλαιο</li>
</ul>
<p class="list_title"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Για το ντρέσινγκ</strong></span></p>
<ul>
<li>120 γρ. σάλτσα σόγιας</li>
<li> 60 γρ. χυμός λεμονιού</li>
<li>90 γρ. νερό</li>
<li>90 γρ. φιστικοβούτυρο</li>
<li>30 γρ. fish sauce</li>
</ul>
<p> </p>
<h4><span style="text-decoration: underline;">ΕΚΤΕΛΕΣΗ</span></h4>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Για τη σαλάτα</strong></span></p>
<ul>
<li>Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.</li>
<li>Σερβίρουμε την σαλάτα κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.</li>
</ul>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Για το ντρέσινγκ</strong></span></p>
<ul>
<li>Σ' ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.</li>
<li>Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα, πριν το σερβίρισμα.</li>
</ul>

Σχετικά άρθρα