Μάρκεβιτς: «Αν κλειστούμε ο Ολυμπιακός θα μας τιμωρήσει»

 
 
Η Ντνίπρο δεν έχει έρθει για να παίξει κλειστά στο Καραϊσκάκη έχοντας το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα, διότι έτσι μπορεί να το πληρώσει από την πίεση του Ολυμπιακού. 
 
Αυτό δήλωσε ο Μίρον Μάρκεβιτς, με τον προπονητή της Ντνίπρο να αναφέρεται και στην πρόκριση που είχε πάρει πριν από τρία χρόνια επί του Ολυμπιακού όταν ήταν στον πάγκο της Μέταλιστ:
 
«Το αυριανό παιχνίδι θα δείξει κατά πόσο έχουμε προετοιμαστεί καλά αυτή την εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα στο γήπεδό του.
 
Σε εκείνο το παιχνίδι με τη Μέταλιστ έπρεπε να επιτεθούμε, τώρα θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετικά στην έδρα του, εμείς δεν θα παίξουμε με κλειστή άμυνα γιατί τότε θα το πληρώσουμε»
 
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Ντνίπρο μίλησε ο Βαλερί Φέντορτσουκ: 
 

«Δε παίξουμε μόνο για εμάς, αλλά γα όλη τη χώρα. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες θα δώσουμε τα πάντα αύριο για να στηρίξουμε και την Ουκρανία.
 
Δεν είμαι πολύ καιρό στην ομάδα, αλλά προσπαθώ να δουλέψω σκληρά και να ακολουθήσω τις οδηγίες του προπονητή μου.
 
Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι, να συγκεντρωθούμε μόνο στο αυριανό. Στο αυριανό ματς θα φανεί αν θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. 
 
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.
 
Ο καθένας προετοιμάζει τον εαυτό του ψυχολογικά, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και θα έχουμε πίεση αλλά πρέπει να το διαχειριστούμε».

Σχετικά άρθρα