«Άλμα» πρόκρισης για Μονακό

Η Μονακό άλωσε το Λονδίνο και με τη νίκη της με 3-1 επί της Άρσεναλ, έκανε «άλμα» πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Champions League, ενόψει του αγώνα ρεβάνς στο πριγκιπάτο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ “έκλεψε” την “ταυτότητα” του Αρσέν Βενγκέρ αφού κατάφερε να κλείσει υποδειγματικά τους χώρους στα μετόπισθεν, “χτυπώντας” στην αντεπίθεση την “ανοιχτή” άμυνα των Λονδρέζων.

Το σκορ για τη γαλλική ομάδα άνοιξε ο Κοντόγκμπια στο 38ο λεπτό, με το 0-1 να αποτελεί το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.  Πολύ γρήγορα στο 2ο ημίχρονο η Μονακό βρήκε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μπερμπάτοφ.

Το παιχνίδι στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα καρέ των φιλοξενούμενων με την Άρσεναλ να πιέζει για να μειώσει. Τελικά οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν με τον Τσάμπερλεϊν στο 90ο λεπτό, όμως οι Μονεγάσκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα αφού πέτυχαν και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Καράσκο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Κοκλέν (68′ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν), Καθόρλα (82′ Ροσίτσκι), Εζίλ, Σάντσες, Ουέλμπεκ, Ζιρού (60′ Ουόλκοτ).

Μονακό: Σούμπασιτς, Τουρέ, Ουάλας, Αμπντενούρ, Ετσιετζίλε, Φαμπίνιο, Μουτίνιο, Κοντογκμπιά, Ντιράρ (82′ Κιρζαβά), Μαρσιάλ (84′ Μπερνάρντο Σίλβα), Μπερμπάτοφ (76′ Φερερά-Καρασκό).

Σχετικά άρθρα