Το συναρπαστικό Championnat στα κανάλια Novasports!

Το Championnat συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και Κυριακή 1η Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Μαρσέιγ – Καέν, Λιλ – Λιόν, Τουλούζ – Σεντ Ετιέν, Μονπελιέ – Νις και Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν για την 27η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στις 21:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον αγώνα Μαρσέιγ – Καέν σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 17:00 με την ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3 του αγώνα Λιλ – Λιόν, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, ενώ στις 21:00 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το παιχνίδι Τουλούζ – Σεν Ετιέν σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.
Τέλος, την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 18:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Μονπελιέ – Νις σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και στις 22:00 θα προβληθεί επίσης από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το ντέρμπι Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, 21:30 Μαρσέιγ – Καέν, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 17:00 Λιλ – Λιόν, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports 3Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 21:00 Τουλούζ – Σεντ Ετιέν, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 1 και Novasports 1 HDΚυριακή 1η Μαρτίου, 18:00, Μονπελιέ – Νις σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HDΚυριακή 1η Μαρτίου, 22:00 Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα