«Διπλή» ρωσική πρόκριση…

Με το χιονόνερο και το κρύο… συμμάχους τους, Ζενίτ και Ντιναμό Μόσχας νίκησαν με 3-0 και 3-1 τις Αϊντχόφεν και Άντερλεχτ στις ρεβάνς για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και πέρασαν στους «16» της διοργάνωσης!

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, που είχε νικήσει και στον πρώτο αγώνα με 1-0, έφτασε σε νέα επιτυχία απέναντι στην PSV.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Ροντόν ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 29’. Στο 48’ ο Χουλκ με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 2-0 σε καθοριστικό σημείο και στο 48’… Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ροντόν στο 67’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Ο Χουλκ είχε πάντως και ένα σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει πλάγιο άουτ!
Οι συνθέσεις
ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Ανιούκοφ, Λουίς Νέτο, Σμολνίκοφ, Γκαράι, Σατόφ, Χάβι Γκαρσία, Βίτσελ (72’ Τίμοστσιουκ), Ντάνι (81’ Ριαζάντσεφ), Χουλκ (85’ Μογκιλέβετς), Ροντόν.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζόετ, Ισιμάτ – Μιρίν, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρενέτ (69’ Ταμάτα), Μάχερ, Βίναλντουμ, Γκουαρδάδο (80’ Χέντριξ), Ντεπάι, Ντε Γιονγκ, Ναρσίνγκ (64’ Λοκάντια).

Η Ντιναμό Μόσχας, με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει 0-0, βρέθηκε να χάνει από την Άντερλεχτ εντός και έφτασε στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, νικώντας με 3-1…
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29’ με γκολ του Μίτροβιτς. Στο 47’ ο Κοζλόφ έκανε το 1-1, ενώ ο Γιουσούποφ στο 64’ πέτυχε το 2-1 μετά από απόκρουση πέναλτι του Προτό. Στο 90’+6 σκόραρε για την γηπεδούχο ο Κουράνι.
Οι συνθέσεις
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοφ, Σαμπά, Χουμπόσαν, Κοζλόφ, Βενκέρ, Τζούτζακ, Γιουσούποφ, Βαλμπουενά, Ζιρκόφ, Ντενίσοφ, Κοκόριν.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Νσακαλά, Ντεσάχτ, Ρολάντο, Φάντεν Μπόρε, Ντεφούρ, Ασεαμπόνγκ, Τίλεμανς, Κόντε, Ντεντόνκερ, Μίτροβιτς.

Σχετικά άρθρα