Δίχτυα για γκολκίπερ σε Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία

Από τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έκανε ταξίδια στη Βραζιλία έψαχνε και για μία εξαιρετική περίπτωση γκολκίπερ ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε ο Τραϊανός Δέλλας έχει αποφασίσει να πορευτεί μέχρι το τέλος της χρονιάς με τον Γιάννη Ανέστη, ευχόμενος να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο και δεν υπολογίζει ουσιαστικά τους Ηλία Βούρα και Φώτη Καραγκιολίδη, οι οποίοι δεν πήραν ευκαιρίες ακόμα και σε ματς χαμηλής αντίστασης για την ΑΕΚ (όπως για παράδειγμα με τον Ηρακλή Ψαχνών, την Καλλιθέα ή ακόμα και με τον Αχαρναϊκό).

Μάλιστα με δεδομένο ότι ο Ανέστης δεν βγαίνει… ποτέ από την ενδεκάδα (κάτι που δεν του έχει κάνει και ιδιαίτερο καλό), προκαλεί εντύπωση γιατί ο Δέλλας δεν επέτρεψε στο Βούρα να πάει δανεικός στο τέλος της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου και τον κράτησε στα Σπάτα για να τον χρησιμοποιεί μόνο στα προπονητικά διπλά. Καλυμμένος άλλωστε θα ήταν αφού θα διατηρούσε στο ρόστερ τον Καραγκιολίδη και τον νεαρό Παναγώτη Ντούνη.

Όπως και να έχει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εκτός από τους παίκτες που έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι ψάχνει ενόψει της νέας σεζόν, έχει ήδη ξεκινήσει και την αναζήτηση τερματοφύλακα, ο οποίος δε θα έρθει απλά για… back up του Ανέστη, αλλά για να διεκδικήσει φανέλα βασικού! Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει και ως φαβορί ενόψει της νέας σεζόν.

Άλλωστε όπως είχε δηλώσει ο “Μπέλι” θέλει ο Δέλλας να έχει στη διάθεσή του δύο εξαιρετικούς παίκτες σε κάθε θέση, ώστε να προβληματίζεται για το ποιόν θα αφήσει εκτός ενδεκάδας! Τα δίχτυα του ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ τα έχει ρίξει σε τρεις χώρες. Στην Ισπανία, αγορά την οποία γνωρίζει απέξω και ανακατωτά, την Ιταλία, η οποία έχει παράδοση στο να βγάζει σπουδαίους γκολκίπερ, αλλά και την Τουρκία, όπου υπάρχουν κάποιες καλές περιπτώσεις οι οποίες το ερχόμενο καλοκαίρι θα κυκλοφορούν ελεύθερες στην αγορά.

Όπως έλεγε μάλιστα χθες το βράδυ υψηλόβαθμο στέλεχος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, στόχος είναι να βρεθεί μία περίπτωση “Στέφανο Σορεντίνο”, η οποία ήταν και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά εξαιρετική.

Σχετικά άρθρα