Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα SOS της εβδομάδας, από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου
Τα SOS της εβδομάδας, από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου   thumbnail

Τα SOS της εβδομάδας, από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;


Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 27/2 έως 5/3


Σχετικά λίγες είναι οι πλανητικές όψεις του επταημέρου αλλά με δεδομένη την ζωηρή συμμετοχή του Ερμή και της Αφροδίτης αναμένεται να αφήσουν ευδιάκριτα αποτυπώματα στην καθημερινότητά σου. Κι αν ο πρώτος φαίνεται να εξαντλεί την δυναμική του μέχρι την Δευτέρα, η δεύτερη θα ενεργοποιήσει διευρυμένες και ποικίλες δυνατότητες στην διαχείριση των σχέσεων και των οικονομικών σου, σε όλη την διάρκεια του επταημέρου.


Μάλιστα, η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ, χρωματίζεται αδρά από τις έντονες όψεις της Αφροδίτης, κάτι που αναμένεται να επιταχύνει τις εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εδώ, επισημαίνονται νέες γνωριμίες με καταλυτική επιρροή στη ζωή σου, δελεαστικές προκλήσεις και φυσικά ένα «ξεβόλεμα» στην περίπτωση που νομίζεις ότι… έχεις δέσει τον γάιδαρο σου!


Στο μέτωπο των αργών πλανητών ξεχωρίζει το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό, μια όψη που είναι πιθανόν να δρομολογήσει κινήσεις ανεξαρτησίας και διαφοροποίησης. Εδώ, η «είδηση» είναι η εμπλοκή της Δήμητρας, που σίγουρα θα δώσει και μια πολιτική χροιά στις εξελίξεις, ανοίγοντας τον δρόμο σε μικρές ή μεγαλύτερες επαναστάσεις. Επιπλέον, φαίνεται να αναδεικνύονται πρωτοποριακές εφαρμογές στις Τέχνες και τις Επιστήμες.
Επί προσωπικού, ο συνδυασμός Δήμητρας, Δία και Ουρανού μπορεί να σε ωφελήσει αν έχεις πραγματικά τη διάθεση να απεμπλακείς από κάθε είδους δεσμά. Σε διαφορετική περίπτωση οι αλλαγές μπορεί και να… μην σου αρέσουν!


Ανάλογο είναι το κλίμα και στις συνεργασίες σου. Από τη μια πλευρά ενδέχεται να προκύψει μια αναστάτωση εξ αιτίας της ανατροπής ισορροπιών που θεωρούσες περίπου δεδομένες, από την άλλη όμως ο δρόμος είναι ανοικτός για νέες επωφελείς συμμαχίες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια «φυγή προς τα εμπρός».
Σε κάθε περίπτωση πάντως, οτιδήποτε απευθύνεται στο κοινό, έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει και μάλιστα… με το παραπάνω!


Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό (Λέων-Κριός, 14η μοίρα)


Εφαρμογές: Άνεμος ελευθερίας, αποδέσμευση. Μια ευχάριστη αλλαγή μεγάλων διαστάσεων. Εκτεταμένη αναθεώρηση. Δημιουργία ενός πόλου αντίστασης. Ένα επαναστατικό ρεύμα. Επιστημονικές έρευνες, ανακαλύψεις. Ενδιαφέροντα σχετικά με το Διάστημα ή διάφορα παράξενα και παράδοξα φαινόμενα.
SOS: Ακρότητες, γεγονότα κι εξελίξεις που σοκάρουν. Υπέρβαση αρχών και νόμων.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Κριούς, Τοξότες, Υδροχόους, αλλά και Καρκίνους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/7 και 12/3 αντίστοιχα.


Ο αστρικός Δίας σε αντίθεση με την τροπική Δήμητρα (Καρκίνος-Αιγόκερως, 20η μοίρα)
Εφαρμογές: Αναγνώριση, εύνοια. Μια υψηλή γνωριμία. Ανταπόκριση από το κοινό. Μια επωφελής συνεργασία. Μια θετική νομική απόφαση ή πράξη. Άνοιγμα ενός μέσου ενημέρωσης, έκδοση.
SOS: Δημοσιοποίηση ενός σκανδάλου.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς, Τοξότες αλλά και Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/8 και 3/2 αντίστοιχα.


 


Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονική σειρά:


Το Σάββατο, ο τροπικός Ερμής συναντά τον αστρικό Ποσειδώνα στην 13η μοίρα του Υδροχόου, τονίζοντας καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις αλλά και αναζητήσεις πέραν της φαινόμενης πραγματικότητας. Βέβαια, σε καθαρά πρακτικά θέματα επικρατεί ο… νόμος του Ποσειδώνα!


Εφαρμογές: Έμπνευση, υπέρβαση. Χαλάρωση, ύπνος. Εύστοχη διαίσθηση. Τυχαία ανεύρεση εγγράφων. Απόκρυψη μιας ενοχλητικής ή δυσάρεστης λεπτομέρειας. Καμουφλάζ. Ακύρωση μιας δραστηριότητας που θα έβλαπτε. Καλλιτεχνικές δράσεις. Ονειροπόληση, εμψύχωση. Μεταφυσικές ή θρησκευτικές αναζητήσεις. Προμήθεια «εναλλακτικών» αντικειμένων (κρύσταλλοι, κλπ) Διαλογισμός. Φως σε παρασκηνιακές δράσεις.
SOS: Απάτη, κλοπή. Ένα δόλιο ψέμα. Μια λανθασμένη εντύπωση. Αδυναμία συνεννόησης. Αφηρημάδα. Εξαφάνιση εγγράφων ή αρχείων. Ανεξήγητα τεχνικά προβλήματα. Χρήση ουσιών. Αποπροσανατολισμός, αντικατοπτρισμός. Ένοχο παρασκήνιο.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ιχθύες, Υδροχόους, Λέοντες

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/70732-ta-sos-tis-evdomados-apo-27-fevroyarioy-eos-5-martioy#ixzz3SwKVlrIs

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X