Αρχική / More / Αθλητικά / Διευκρινήσεις από Αστέρα για το γήπεδο (photos)
Διευκρινήσεις από Αστέρα για το γήπεδο (photos) thumbnail

Διευκρινήσεις από Αστέρα για το γήπεδο (photos)

Μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης επισημαίνει πως το γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τουρνικέ καθώς και εν λειτουργία κλειστό κύκλωμα καμερών. Μάλιστα, οι Αρκάδες δημοσιεύουν και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.
Η ανακοίνωση:
«Το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» διαθέτει ΠΛΗΡΕΣ σύστημα ηλεκτρονικού-ονομαστικού εισιτηρίου, καθώς και ΠΛΗΡΕΣ σύστημα ελέγχου πρόσβασης (τουρνικέ).
Επίσης, από το 2007 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έχουν τοποθετηθεί κάμερες εποπτείας αγωνιστικού χώρου και αθλητικής εγκατάστασης. Τη λειτουργία την καμερών την έχει η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ενώ τη συντήρηση κατείχε η εταιρεία «Space Hellas» μέχρι τη λήξη της σύμβασης με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Παρόλα αυτά, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έχει τοποθετηθεί από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και λειτουργεί σύστημα κλειστού κυκλώματος καμερών (CCTV) που εποπτεύει τους ίδιους ακριβώς χώρους».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X