Οι Ρεβυθοκεφτέδες της μαμάς

<p class="field-label"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Συστατικά</strong></span></p>
<ul>
<li>1½ φλ. ρεβίθια</li>
<li>1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο</li>
<li>λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο</li>
<li>λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο</li>
<li>1 φέτα ψωμιού μουσκεμένη και στυμμένη</li>
<li>½ φλ. περίπου αλεύρι και όσο ακόμη χρειαστεί για να αλευρώσουμε τους κεφτέδες</li>
<li>αλάτι, πιπέρι</li>
<li><span>σπορέλαιο για το τηγάνισμα</span></li>
</ul>
<div>
<h3 class="field-label"><span style="text-decoration: underline;">Οδηγίες</span></h3>
<h3 class="field-label"><span style="font-size: 10px;">Μουσκεύουμε τα ρεβύθια σε νερό από το προηγούμενο βράδυ.</span></h3>
<div>
<p>1. Το πρωί βράζουμε τα ρεβύθια για μία ώρα περίπου προσέχοντας να μη λειώσουν.</p>
<p>2. Σουρώνουμε, τα περνάμε από τον μύλο των χορταρικών και αφαιρούμε τα φλούδια. </p>
<p>3. Ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.</p>
<p>4. Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα, πλάθουμε και αλευρώνουμε τους κεφτέδες.</p>
<p><span>5. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τους τοποθετούμε σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το επιλέον λάδι. </span></p>
</div>
</div>
<div>
<div class="ingredients">
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<div><span><br /></span></div>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure"> </div>
</div>

Σχετικά άρθρα