Οι Τούρκοι κατέβασαν την ελληνική σημαία (videos)

Κατέβασαν την ελληνική σημαία στην Πόλη! Οι Τούρκοι δεν άφησαν τους φίλους της Λίβερπουλ, στον αγώνα με τη Μπεσίκτας για το Γιουρόπα Λιγκ, να… απλώσουν σημεία της χώρας μας στο μέρος όπου φιλοξενήθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο της Πόλης!

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα περίπου 4000 φίλοι των «κόκκινων» και κάποια στιγμή στην κερκίδα τους κρεμάστηκε μια ελληνική σημαία. Αυτό το γεγονός εξόργισε τους Τούρκους και κάποιοι πήγαν με το… έτσι θέλω και ζήτησαν από τους «κόκκινους» να κατεβάσουν την σημαία. Οι γείτονές μας θεώρησαν ότι αυτό η κίνηση είναι προκλητική, ενώ επενέβη και η αστυνομία για να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση. Τελικά, και με δυο… φωνές παραπάνω η ελληνική σημαία κατέβηκε από τον κάτοχό του, ο οποίος την δίπλωσε και την φύλαξε… Να αναφέρουμε ότι στην σημαία ήταν γραμμένες και κάποιες λέξεις με κόκκινο χρώμα!

Δεν έγινε γνωστό εάν ήταν κάποιος Έλληνας μαζί με τους Άγγλους που πήγε να δει την αγαπημένη του ομάδα, ή εάν οι φιλοξενούμενοι άπλωσαν την ελληνική σημεία για να πικάρουν τους Τούρκους…

Σχετικά άρθρα