Επιβεβαίωσε για Φαν Πέρσι ο Φαν Χάαλ (video&pics)

Ο Φαν Χάαλ αναφέρθηκε την Παρασκευή στη συνέντευξη Τύπου-εν όψει του αγώνα με την Σάντερλαντ εντός-τον τραυματισμό του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και την απουσία του διεθνούς άσου για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε και για τη μάχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραμείνει στην πρώτη τετράδα (χτυπάει… και την 3η θέση) και υπογράμμισε: «Είμαστε εντός στόχων».
Σε ότι αφορά στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι χτύπησε στον αστράγαλο στον εκτός έδρας αγώνα με την Σουόνσι, και ο τεχνικός του τόνισε πως το πρόβλημα σε αυτό το σημείο συνήθως χρειάζεται κάποιο σεβαστό χρονικό διάστημα για να ξεπεραστεί.
Αναλυτικά, ο Ολλανδός προπονητής είπε: «Είναι τραυματίας. Είναι ο μόνος τραυματίας παίκτης που έχω, επομένως αλλάζουμε τον Κάρικ για τον Φαν Πέρσι. Έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο βαρύς ο τραυματισμός, αλλά ένα πρόβλημα στον αστράγαλο παίρνει πολύ χρόνο. Δεν είναι μία εβδομάδα ή δύο εβδομάδες, αλλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.Ο στόχος μου από την ημέρα που ανέλαβα ήταν αυτός. Για την ώρα είμαστε μέσα στο στόχο λοιπόν αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή βαθμών αλλά όχι από τις εμφανίσεις μας. Σε κάποια ματς έχουμε παίξει πραγματικά καλό ποδόσφαιρο, σε κάποια άλλα ήμασταν απλά καλύτεροι. Όμως δεν παίρνει τη νίκη πάντα ο καλύτερος».

Σχετικά άρθρα