Ο Παπανικολάου… ανακρίνεται (video)

Ο Κώστας Παπανικολάου ανακρίνεται από το ΝΒΑ μέσω συνέντευξης που ανέβασε η Λίγκα στο yοutube.
Ο φόργουορντ των Ρόκετς μίλησε, με αφορμή την παρουσία του στο All Star Weekend, για την πορεία του και το πως έφτασε να παίζει στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ενώ μάλιστα τόνισε πως η παρουσία δύο Ελλήνων στo All Star Game είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μάλιστα δεν απέφυγε να απαντήσει και την ομάδα του.
«Μεγάλωσα σε μια μικρή πόλη, με 10.000 κατοίκους. Έπαιζα βόλεϊ με τον αδερφό μου, αλλά μετά από λίγο καιρό είδα πως το μπάσκετ μού ταιριάζει και μου αρέσει περισσότερο. Ευτυχώς επέλεξα το μπάσκετ αντί του βόλεϊ. Κατέκτησα δύο φορές την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό και έζησα κάποιες μεγάλες στιγμές, ενώ πέρσι με την Μπαρτσελόνα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ισπανίας και μετά ήρθε η ευκαιρία του ΝΒΑ και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αν έχεις την ευκαιρία να είσαι σε αυτό το πρωτάθλημα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά. Αν το κάνεις αυτό στο τέλος θα έχεις την ευκαιρία σου και θα τα καταφέρεις», είπε αρχικά ο Παπανικολάου.
Για την παρουσία δύο Ελλήνων στο All Star Weekend: «Για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό να έχει δύο παίκτες της στο All Star Weekend. Πολλοί Έλληνες είναι περήφανοι για τη χώρα και τι καταφέρνουμε εδώ. Πάντα ήθελα να έρθω να δω ένα All Star Weekend και τώρα είχα την ευκαιρία να παίξω σε αυτό στον αγώνα των Rising Stars».
Για τους Ρόκετς: «Πιστεύω πως έχουμε ομάδα ικανή για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε έναν πρώην πρωταθλητή, έχουμε τον Ντουάιτ και τον Τζέιμς και δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα. Αυτό που εγώ προσπαθώ να δώσω είναι ενέργεια και πάσες. Προσπαθώ να κάνω όλα τα μικρά πράγματα που χρειάζεται η ομάδα μου για να νικήσει».

Σχετικά άρθρα