Η ώρα του Μποτία

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ηρεμήσει στο αγωνιστικό κομμάτι και στον προπονητή του να σχεδιάσει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας για το φινάλε της σεζόν, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.
 
Ο Βίτορ Περέιρα έμεινε στην Αθήνα παρά το ρεπό και σχεδιάζει με τους συνεργάτες του τον τρόπο δουλειάς στις επόμενες προπονήσεις, με τον Πορτογάλο να έχει αυτή τη φορά το χρόνο για βελτιωτικές κινήσεις μέσω των προπονήσεων, καθώς το μόνιμο παράπονό του είναι ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα λόγω των σερί αγώνων.
 
Κάποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν ειδικά προγράμματα καθώς είναι πολύ κουρασμένοι, όπως οι ακραίοι μπακ που παίζουν συνέχεια, αλλά και αρκετοί άλλοι.
 
Στα επόμενα παιχνίδια θέση βασικού θα ξαναπάρει ο Μποτία που είναι πλέον απολύτως καλά και προπονείται κανονικά. Ο Ισπανός στόπερ αναμένεται να αποτελέσει μαζί με τον Σιόβα το βασικό αμυντικό δίδυμο, καθώς ο Σαντάνα είναι υπό διαρκή αμφισβήτηση και θεωρείται «καμμένο χαρτί», ενώ τον Αυλωνίτη ο Περέιρα αποδεδειγμένα δεν τον εμπιστεύεται. 
 
Στα μέσα Μαρτίου αναμένεται και η επιστροφή του Νταβίντ Φουστέρ που κι αυτός θα δώσει σημαντικές λύσεις, όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι.

Σχετικά άρθρα