Μίλησε με Γκαλίτσιο, πάει και Γερμανία

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει ήδη την προεργασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λεωνίδας Βόκολος άρχισε νέα κύκλο ταξιδιών στο εξωτερικό προκειμένου να τσεκάρει στόχους.

Το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στις εξέδρες του Stade du Pays de Charleroi προκειμένου να δει από κοντά τον Γιώργο Γκαλίτσιο στο παιχνίδι της Λόκερεν με τη Σαρλερουά. Ο Έλληνας δεξιός μπακ έπαιξε για 90 λεπτά και είχε θετική παρουσία, ενώ όπως αναφέρουν οι Βέλγοι δημοσιογράφοι μετά το τέλος της αναμέτρησης συνομίλησε με τον Βόκολο.

Ο Γκαλίτσιος παραμένει φαβορί για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στο Τριφύλλι καθώς θεωρείται μια περίπτωση που συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που θέλουν στον ΠΑΟ: Ελληνας, σε καλή ηλικία (28 ετών), με χαμηλό συμβόλαιο, με γρήγορο χρόνο προσαρμογής, με υψηλό κίνητρο να πετύχει γιατί θέλει να δώσει απαντήσεις στην Ελλάδα και με αρκετές ποδοσφαιρικές παραστάσεις καθώς συμπληρώνει μια τετραετία στο Βέλγιο με τη Λόκερεν. Πάντως όπως αναφέρουν από το Τριφύλλι υπάρχει ακόμη μια περίπτωση που τσεκάρεται για τη θέση του δεξιού μπακ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ταξίδια του Βόκολου θα συνεχιστούν στο εξωτερικό. Μάλιστα λέγεται ότι μετά το Βέλγιο θα βρεθεί στη Γερμανία προκειμένου να δει κι εκεί από κοντά υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα