Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις του Μαρτίου μ’ ένα χαμόγελο
Οι προβλέψεις του Μαρτίου μ’ ένα χαμόγελο thumbnail

Οι προβλέψεις του Μαρτίου μ’ ένα χαμόγελο

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Ή μάλλον πάρ’το αλλιώς: λέμε για να έχουμε! Και λέμε για να έχουμε, γιατί τούτος εδώ ο Μάρτης, πέρα από γδάρτης και παλουκοκαύτης, είναι ένας μήνας, που κάνει τσατάλια τα νεύρα των αστρολόγων και των λοιπών μελλοντολόγων. Πώς να το πω, να το πω «ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο»; Να το πω «από το δόξα σοι ο Θεός, τσακ-μπαμ στο βόηθα Παναγιά»; Ό,τι και να πω θα σας γελάσω και δεν το θέλω, ο Κάλχας. Πάντως για καλό-κακό, έχετε πρόχειρο το μαγιό και το παλτό ταυτόχρονα. Την ομπρέλα και τα γυαλιά ηλίου. Καλέ το βρήκα: τούτος εδώ ο Μάρτης δεν είναι ένας απλός μήνας: είναι ΘΕΣΜΟΣ! Άστρα να πάνε, Γιάνη μου, με ένα νι!

 

ΚΡΙΟΣ

Στα όρθια: Ο μήνας αυτός σου ανήκει δικαιωματικά, μια και κάπου εδώ –πιο συγκεκριμένα από τις 21- σβήνεις τα -τόσα- κεράκια. Δεν χρειάζεται να μελαγχολείς, αφού ένα μάτσο πλανήτες βρίσκουν χαρά και ανακούφιση στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να τρως κατάμουτρα μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε ζητήματα καρδιάς (καμιά ταχυκαρδία, τίποτα σε αρτηριακή υπόταση). Τέρμα οι γκρίνιες και τα νταουνιλίκια με το παραμικρό, αν θες να πας μπροστά. Μέσα σ’ όλα τα καλά, μπορεί να κόψει η σκορδαλιά, αλλά αυτό διορθώνεται αν ο μπακαλιάρος είναι καλοψημένος… Η καλύτερή σου πάντως είναι στις 3 του μήνα, όπου ο Ουρανός μέσα από το ζώδιό σου τα βρίσκει με τον Δία και σε κάνει καινούριο. Από τις 11 και μετά take care μικρό μου Κριάρι, γιατί η κουλή έκλειψη στις 20 αλλά και η κόντρα του Ουρανού με τον Πλούτωνα σε κοιτάζουν με μισό μάτι. Η καντηφλιές θα κτυπήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά αλλά και τη σχέση με το πρόσωπο. Ειδικά στο σπίτι, το κλίμα θα είναι τόσο ηλεκτρισμένο που μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις το ταίρι σου για λαμπατέρ. Απαπα αυτό είναι απάνθρωπο. Καλύτερα να το χρησιμοποιήσεις για λαμπάκι νυκτός Μπάμπη μου.

 

Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη κάνει πεζοδρόμιο Κριού και Ταύρου γωνία και προσπαθεί να πραγματοποιήσει τις πιο πρόστυχες φαντασιώσεις σου. Σ’ αυτό βοηθά κι ο Δίας. Ολάκερος ο μήνας είναι ό,τι πρέπει για τα καταχθόνια σχέδιά σου. Πρόσεξε! Μην ανοίγεσαι πολύ γύρω στις 5 με την Πανσέληνο και το ξεμάλλιασμα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα… Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μάθεις από τους καλύτερους αστρολόγους τι σε περιμένει τον ανατρεπτικό Μάρτιο!

 

Up dates: 2, 3, 12, 13, 16, 17, 2, 21, 29, 3, 31

 

A papa dates: 1, 7, 8, 9, 14, 15, 27, 28

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στα όρθια: Εντάσεις, πιέσεις, προβληματισμοί, αντιθέσεις και όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή ζουν και βασιλεύουν και δεν σ’ αφήνουν να πλήξεις. Ε, λοιπόν, μέχρι τα μέσα -και βάλε- του Μάρτη μην ανησυχείς και δεν θα πλήξεις διόλου. Ο Πλούτωνας πλακώνεται με τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι γύρω στις 17 Μαρτίου φρόντισε να στείλεις Μουράνο και κρύσταλλα Βοημίας στο πατάρι. Μετά τις 20 το κλίμα αρχίζει κάπως να μαλακώνει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεθαρρέψεις και να αρχίσεις τις μαγκιές. Δόξα τον Θεό να λες και τίποτις μπιρ Αλλάχ, για να μην σε πούνε και αχάριστο. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να καταστρώσεις τα ελεεινά σχέδιά σου και να βάλεις τους στόχους εκείνους που θα τους πετύχεις τον Αύγουστο (πιο νωρίς δεν γίνεται, λυπάμαι). Επίσης φρόντισε να ανάψεις μια λαμπάδα μέχρι το μπόι σου (1,34 με τακούνι) στον Άγιο Πατάπιο, αφού όχι μόνο δεν σε πιάνει η ημιάγρια έκλειψη στις 20 του μήνα, αλλά τελικά μπορεί να σου βγει και σε καλό βρε κουτό. Δεν μπορεί αυτό το πράμα εμένα μου μυρίζει μίζες με τα άστρα. Γρήγορα στο σερίφη το red bull…

 

Στα ξαπλωτά: Ο έρωτας χτυπά ξανά και ξανά την πόρτα σου κι εσύ πάλι δεν ανοίγεις, γιατί πιστεύεις ότι είναι η δόση για τη δωδεκάτομη εγκυκλοπαίδεια των… θεσμών! Δεν είναι ο θεσμός καλέ, αλλά η Αφροδίτη που έρχεται για επίσκεψη στο ζώδιό σου στις 17 του μήνα, αγκαζέ με έναν έρωτα όλο τρέλα. Τα πρόστυχα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα. Το ταίρι επιστρέφει μετανοιωμένο και ζητάει γονατιστά pardon (γαλλόφωνο το ταίρι). Οι καψούρηδες κάνουν ουρά έξω από την πόρτα σου με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οι γείτονες. Δεν βαριέσαι, γι’ αυτό υπάρχουν και οι μετακομίσεις. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗστο 54529 για να μάθεις από τους καλύτερους αστρολόγους τι σε περιμένει τον ανατρεπτικό Μάρτιο!

 

Up dates: 1, 4, 5, 6, 14, 15, 18, 19, 22, 23, 24, 27, 28

 

A papa dates: 2, 3, 10, 11, 16, 17, 29, 30, 31

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα όρθια: Κάνε κάτι για τον εαυτό σου, που αρκετά τον έχεις παραμελήσει τελευταία. Οι ανάδρομοι και οι παράδρομοι σου έχουν παραζαλίσει τα νεύρα, με αποτέλεσμα να γίνεσαι εύθικτος και να ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει… Χαλάρωσε, κούλαρε, πάρε καμιά αδειούλα, ρίξε καμιά σάουνα, τίποτις αρωματοθεραπείες και θαλασσοθεραπείες. Προσπάθησε να μην πανικοβάλλεσαι και να μη ξεπερνάς τα όριά σου, γιατί στο τέλος εσύ θα γίνεις ράκος και ουχί εγώ. Κυνήγησε καμιά προσωρινή δουλειά και άμα σου κάτσει, σφύρα μου και μένα του άνεργου Κάλχα! Άκουσε με τον γέρο άνθρωπο (ο λόγος το λέει καλέ) και θα δεις ότι είχα δίκιο. Θα χρειαστεί να δείξεις μια άλφα αποφασιστικότητα και να αφήσεις ολιγωρίες, δισταγμούς και αμφιβολίες. Έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις εκείνες που σε κούρασαν -ΔΕΗ, ΕΝΦΙΑ, κινητά και τον Μήτσο- και είσαι πανέτοιμος να περάσεις σ’ έναν καινούριο κύκλο της ζωής σου. Μπορείς άνετα να υψώσεις το ανάστημά σου (1,44 με καπέλο) και να βροντοφωνάξεις «όχι» σε όλους εκείνους που πίστεψαν -προς στιγμήν- ότι σε έχουν βάλει στο χέρι, όπως ας πούμε ο Σόιμπλε. Έτσι σε θέλω.

 

Στα ξαπλωτά: Η Σαρακοστή φέρνει λίγο προς το ανέραστο – νηστεία και προσευχή παρακαλώ. Μετά τις 17 όμως, τα πράγματα αγριεύουν, αφού η Αφροδίτη δίνει μια και μπαίνει στον Ταύρο. Μέχρι το τέλος του μήνα θα πάθεις το σύνδρομο των χιλιάδων αποχρώσεων του γκρι και θα αναστενάξουν οι σομιέδες. Μη παίζεις με το δάκτυλο, τις πρίζες, το νόμιμο ταίρι και τη ζωή σου!Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μάθεις από τους καλύτερους αστρολόγους τι σε περιμένει τον ανατρεπτικό Μάρτιο!

 

Up dates: 2, 3, 7, 8, 9, 16, 17, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 21

 

A papa dates: 4, 5, 6, 12, 13, 18, 19

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα όρθια: Σταμάτησε να κατεβάζεις καντήλια και να φτύνεις στον κόρφο σου (χάλια το έκανες το καινούργιο σου πουκάμισο –το θαλασσί). Να θυμάσαι ότι για τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν τελευταία δεν φταίνε μόνο οι άλλοι, αλλά και συ με την αναβλητικότητά σου (στα έλεγα, δεν στα έλεγα;). Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να σέρνονται στο παρκέ και δεν βλέπω φως αν δεν αλλάξεις τακτική, συμπεριφορά και πουκάμισο. Παιδί της Σελήνης εσύ, αρκετά την έπαθες τελευταία με τα καμώματά της. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μια όμορφη και χυδαία συγχρόνως Πανσέληνος σκάει μύτη στη φιλική σου Παρθένο στις 5 του μηνού και φέρνει πολλά καλούλια στη δουλειά και στο σπίτι. Πέραν τούτης -της Πανσελήνου-, ο Μάρτης έχει στα μπαγκάζια του ένα γενικότερο ξελάφρωμα, μια και οι πλανήτες που 'χαν κάνει γιούρια στους Ιχθύς αρχίζουν με τρόπο να ξεκουμπίζονται για να πάνε στον Κριό. Θα 'χεις ωστόσο να ασχολείσαι με καβγάδες, αντιθέσεις και παρεμφερή και θα περάσεις και μια περίοδο ξεσαλώματος.

 

Στα ξαπλωτά: Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι διπλωματία και ουδόλως οι μαγκιές του τύπου «όχι στους θεσμούς», βαράω όπου μ αρέσει και την κάνω με ελαφρά. Ο μήνας τούτος έχει πολλά κουλά, οπότε έχε το νου σου κουμπάρε. Στα ερωτικά τελευταία έπεσε πολύς αχταρμάς, καθώς και λάδι στη φωτιά, που ’κανε την κατάσταση να βρομάει μπαρούτι. Βέβαια κάπου την έχεις κάνει κι εσύ την κουτσουκέλα σου. Τώρα είναι η ευκαιρία να τα μπαλώσεις όπως-όπως και να ρίξεις και καμιά «συγνώμη… που σ’ αγάπησα πολύ». Κάν’το, πιάνει! Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μάθεις από τους καλύτερους αστρολόγους τι σε περιμένει τον ανατρεπτικό Μάρτιο!

 

Up dates: 1, 4, 5, 6, 10, 11, 18, 19, 22, 23, 24, 27, 28

 

A papa dates: 7, 8, 9, 14, 15, 2o,21

 

ΛΕΩΝ

Στα όρθια: Φρόντισε να μην ενθουσιάζεσαι πολύ (ενθουσιάσου λίγο) και κράτα και καμιά πισινή σε μεγάλα λόγια και extra-large υποσχέσεις. Τα άστρα δίνουν ραντεβού στον Κριό, ένα ζώδιο που πολύ σε πάει. Το πάρτι λοιπόν θα ’ναι στο ένατο ηλιακό σου σπίτι, που για σένα σημαίνει τη θρησκεία, την επιμόρφωση και τα μακρινά ταξίδια. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στον Τοξότη. Συμπέρασμα πρώτον: θα συνδυάσεις τη Ρόδο με πήδημα. Συμπέρασμα δεύτερο: Προσπάθησε να μην προκαλείς το κοινό αίσθημα, σταμάτησε την επίδειξη ταλέντων και διαφόρων πραγμάτων που νομίζεις ότι διαθέτεις -ενώ ΔΕΝ- και καλύτερα κοίταξε να περνάς απαρατήρητος. Να λες πάλι καλά και να κάνεις και το σταυρό σου, αφού δεν σε πιάνει η έκλειψη και η κόντρα Ουρανού-Πλούτωνα, ίσως γιατί τα άστρα κάνουν διακρίσεις, ίσως πάλι γιατί διαθέτεις καλό αστρο-μέσο από την Κορώνη. Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να σε πιάσει μια ψυχολογική decadence του στυλ του όλοι σου φταίνε, κανείς δεν σ’ αγαπάει και άλλα τέτοια υπαρξιακά, αλλά συνηθισμένα πράματα, Κατίνα μου.

 

Στα ξαπλωτά: Από τις τρείς κιόλας του μήνα, ο Δίας χουφτώνει τον Ουρανό και οι δυο μαζί την Αφροδίτη, με αποτέλεσμα να σε πιάνει η άνοιξη και να θες να το κάνεις παντού και μ' όλο τον κόσμο. Καλύτερα πάντως να μην αφήνεις σεξουαλικά υπονοούμενα σε λαϊκές και συλλαλητήρια οικοδόμων. Επίσης, από τις 17 του μήνα και μετά, προσπάθησε να διατηρήσεις τη σχέση σου, αν δεν θες να κλαις όσα με τόσο κόπο έκτισες και μάλιστα εκτός σχεδίου πόλεως! Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μάθεις από τους καλύτερους αστρολόγους τι σε περιμένει τον ανατρεπτικό Μάρτιο!

 

Up dates: 2, 3, 7, 8, 9, 12, 13, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 31

 

A papa dates: 10, 11, 16, 17, 22, 23, 24

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα όρθια: Ετούτον εδώ τον Μάρτη δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, εκτός πια κι αν είσαι τίποτις χαλβάς ή καλαμαράκι, οπότε πάω πάσο. Τα πολύ χοντρά πέρασαν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις και πολλά θαρρετά, ούτε να αρχίσεις τα ξετσουτσουρώματα. Και αυτό γιατί γύρω στις 17/3 η αστροκόντρα του Ουρανού με τον Πλούτωνα δεν το ’χει σε τίποτα να σε φέρει μαλλί με μαλλί με τίποτις αγαπημένα -λέμε τώρα- πρόσωπα, όπως είναι οι συννυφάδες, αλλά και ο ίδιος ο ταίρης σου. Με την έκλειψη φάτσα-κάρτα στο ζώδιό σου (20/3), τι ποιο φυσικό από το να πάθεις μια παράκρουση, αγκαζέ με μια κούραση και άλλη μια κατάπτωση. Ευτυχώς να λες, που ο δικός σου Ερμής έχει πάρει τα ίσα του και λειτουργεί σαν αφέψημα (κάτι σε φλισκούνι), αμβλύνοντας τις δυσκολίες και βοηθώντας να τη βγάλεις καθαρή. Κάτι καλό έρχεται στη δουλειά, αλλά δεν παίρνω και όρκο, Αμαλουσάνθη μου.

 

Στα ξαπλωτά: Τα σούρτα-φέρτα του Ερμή μέσα στα ψάρια είναι ό,τι πρέπει για πετυχημένα rewind με τίποτις περασμένες σας αγάπες, όνειρα που σβήσατε, που λέει και η Λίντα. Από τις 17 του μηνού, η Αφροδίτη θα ’ναι στον αγαπημένο σου Ταύρο και θα φέρει μια άνοδο στη λίμπιντο. Από τη στιγμή που θα σου τύχει και κάτι έξτρα, μη το πεις ούτε του παπά, γιατί έμαθα ότι τα ξερνάει όλα στη Σούλα. Η καλύτερη περίοδος είναι από 24 μέχρι 30 του μηνού. Σαν δεν ντρέπεσαι σαρακοστιάτικα, να κάνεις προστυχιές… Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μάθεις από τους καλύτερους αστρολόγους τι σε περιμένει τον ανατρεπτικό Μάρτιο!

 

Up dates: 1, 4, 5, 6, 10, 11, 14, 15, 22, 23, 24, 27, 28

 

A papa dates: 12, 13, 18, 19, 25, 26


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X