Αρχική / More / Αθλητικά / «Είναι η τελευταία σας ευκαιρία…»
«Είναι η τελευταία σας ευκαιρία...» thumbnail

"Είναι η τελευταία σας ευκαιρία…"

Οι σύμμαχοι της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή σκακιέρα θα στραφούν εναντίον της αν η κυβέρνηση αθετήσει τις υποσχέσεις που τους έχει δώσει, ή δεν επιδείξει την ανάλογη πολιτική βούληση για να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις, να τελειώσει με τον 5ο έλεγχο και να συμφωνήσει σε συνθήκες εποικοδομητικές το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, μετά τη λήξη της παράτασης. 

Αυτό μεταφέρουν στη Realnews κύκλοι του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, προσκείμενοι στον πρόεδρο Μάρτιν Σουλτς. Συγκεκριμένα, σχετική πηγή ενημέρωσε τη Realnews πως ο πρόεδρος του Ε.Κ. έλεγε σε συνεργάτες του ότι οι γνωστοί τρεις σύμμαχοι της Ελλάδας στο Eurogroup (ο ίδιος, ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζ.Κ. Γιούνκερ και ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ) έχουν πλέον αποφασίσει πως αν η Ελλάδα δεν φέρει αποτελέσματα και δεν εργαστεί πάνω στη συμφωνία που κατάφεραν να της εξασφαλίσουν, θα είναι από τους πρώτους που θα πάρουν την απόφαση «να τραβήξουν την πρίζα». 

Ολόκληρο το ρεπορτάζ του Θάνου Αθανασίου από τις Βρυξέλλες στο real.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X