Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου - Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Στον έρωτα (και όχι μόνο), τα πάντα γίνονται για έναν σπουδαίο λόγο και σε φέρνουν κάποιες στιγμές αντιμέτωπο με γεγονότα, τα οποία σου αλλάζουν την μέχρι τώρα πορεία σου… Εκεί είναι που αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, ότι κάποια πράγματα είναι «γραμμένα» να συμβούν! Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να πέρασαν και να έκατσαν στη ζωή σου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να άφησαν στην καρδιά σου ένα μεγάλο κενό, υπάρχουν άνθρωποι όμως που μπορεί να ήρθαν τώρα στη ζωή σου, να μην έχεις ζήσει μαζί τους πολλά, αλλά να νιώθεις έναν πολύ ιδιαίτερο και βαθύ σύνδεσμο… Αυτές ακριβώς είναι οι σκέψεις που έρχονται, με την ερμηνεία τωναστρολογικών όψεων της εβδομάδας 2-8 Μαρτίου 2015! Ο Μάρτιος ξεκινά, δείχνοντας σε όλους μας από το ξεκίνημά του, ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα στις σχέσεις!

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Ουρανό… Φλογερές εκπλήξεις έρχονται!


Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου να πραγματοποιεί αντίθεση με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό. Τη Δευτέρα λοιπόν θα υπάρξουν συζητήσεις, επαφές και γνωριμία, που θα έχουν το στοιχείο του ξαφνικού και του απρόβλεπτου! Η υπερβολή δεν θα λείψει, ενώ η έξαψη θα δημιουργήσει την επιθυμία για δράση και γρήγορη εξέλιξη! Μία νέα γνωριμία ή ένα ραντεβού έκπληξη θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί,ΛέοντεςΤοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι), που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ουρανός σε βγάζουν από την ρουτίνα…


Καθώς συνεχίζει η εβδομάδα, έχουμε μία άκρως θετική όψη, μία από τις καλύτερες αυτής της χρονιάς. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία στις 5 Μαρτίου, δηλαδή αυτή την Πέμπτη! Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, μπορούμε να τα περιμένουμε όλα στον τομέα των σχέσεων… Θα προκύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες, τυχερές αισθηματικές εξελίξεις, μπορούμε να μιλήσουμε μέχρι και για ξαφνικές προτάσεις γάμου! Τα ζώδια που ευνοούνται για μία ακόμα φορά είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες) και οι εκπρόσωποι του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι), που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Η πρώτη πανσέληνος της Άνοιξης στο ζώδιο της Παρθένου, παγώνει σχέσεις του παρελθόντος…


Την Πέμπτη στις 5 Μαρτίου, έχουμε ένα ακόμα σημαντικό αστρολογικό γεγονός! Αυτή την ημέρα πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της Άνοιξης, στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία και πραγματοποιεί αντίθεση με τον Χείρωνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η Πανσέληνος είναι μυστήρια, αλλά και αιφνιδιαστική… Σε βοηθά να καταπολεμήσεις τις ερωτικές πληγές του παρελθόντος, συνειδητοποιώντας την πραγματική αλήθεια για έναν άνθρωπο ή για μία σχέση! Σε βοηθά όμως κιόλας να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα το οποίο θα είναι τυχερό και αιφνίδιο!

 

Ο έρωτας λοιπόν χτυπάει κόκκινο αυτή την εβδομάδα και γι’ αυτό θα τον γιορτάσουμε για μία ακόμα φορά με τραγούδι και θετική διάθεση! Άκουσε το στίχο που ταιριάζει στο ζώδιο σου για την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίουκαι ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Θάρρος ή αλήθεια – Μιχάλης Χατζηγιάννης»

«Πες, θέλεις θάρρος ή αλήθεια κι αν αλήθεια σου πω, μη ζητήσεις βοήθεια, αν σου πω σ' αγαπώ! Πες θες αλήθεια ή θάρρος κι αν το θάρρος βρεθεί ο έρωτάς μου ο μεγάλος θα σ' αποκαλυφθεί! Παίξ' τα όλα για όλα εδώ το αξίζεις, το αξίζω κι εγώ…» Τα παιχνίδια της ζωής αλλάζουν την πορεία στα ερωτικά σου και σε κάνουν να ακολουθήσεις με θάρρος αυτό που τόσο πολύ ζητάς! Ο έρωτας σε γεμίζει και σε κάνει να παίζεις κορώνα γράμματα για έναν έρωτα… Η Αφροδίτη και ο Ουρανός από το ζώδιό σου πραγματοποιούν τρίγωνο με τον Δία από το Λέοντα και ένα να θυμάσαι: τα καλύτερα τώρα έρχονται! Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΑΥΡΟΣ


«Όλα σε σένα τα βρήκα – Γιάννης Πλούταρχος»

«Πόσο, πόσο μπορεί ένα σ’ αγαπώ, ένα θιγμένο εγωισμό, να τον γλυκάνει πόσο, πόσο μπορεί μια αγκαλιά, σε μια έρημη ακρογιαλιά να σε μεθύσει πόσο… πόσο μπορεί ένα ξαφνικό… ήρθα για λίγο να σε δω, θα σε τρελάνει πόσο, πόσο να νιώθει τυχερός ένας άνθρωπος απλός… όταν θα ζήσει, πόσο»! Μία ερωτική πανσέληνος που επουλώνει ερωτικές πληγές του παρελθόντος και σου εκπληρώνει όνειρα, έρχεται αυτή την εβδομάδα και επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά σου! Αυτή την εβδομάδα νιώθεις πως όλα τα βρήκες… Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ό,τι άφηνες μισό – Μέλισσες»

«Ξέρω πέρασες πολλά και τα μάτια κρύβουν κι άλλα, που σε κάνουν τα όνειρα σου να ξεχνάς! Ξέρω, χάθηκες στο χθες κι όλο αργεί να ξημερώσει κι αν ο χρόνος πέρασε, εσύ πονάς! Μα εγώ θα ‘μαι εδώ, θα γεμίζω το κενό κι ό,τι άφηνες μισό για χρόνια! Στης ζωής το χορό πρέπει πάντα να ‘ναι δυο κι άμα πέσεις, θα σε πιάσω πάλι εγώ!» Με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, νιώθεις περίεργα, γίνονται αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και σε προβληματίζει το παρελθόν… Ωστόσο οι θετικές όψεις της Αφροδίτης, του Δία και του Ουρανού, σου δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγεις και να περάσεις καλά, ακόμα και μέσα από μία νέα γνωριμία. Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κοσμοθεωρία – Έλλη Κοκκίνου»

«Δε νοιάζομαι ο κόσμος πού πηγαίνει και γύρω μου στους άλλους τι συμβαίνει! Δε νοιάζομαι τα νέα να διαβάσω, μα μόνο πώς τη νύχτα αυτή κοντά σου θα την περάσω, γιατί εγώ ζω στον κόσμο το δικό μου κι εκεί υπάρχεις μόνο εσύ μωρό μου, είναι η δικιά μου κοσμοθεωρία, μονάχα εσύ να έχεις σημασία»! Ζεις στον δικό σου κόσμο αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε… Στα αισθηματικά σου υπάρχουν ειδήσεις από μία παρελθοντική ερωτική σχέση και τώρα σου λύνονται κάποιες απορίες… Προς το τέλος της εβδομάδας νιώθεις περισσότερη σιγουριά για το μέλλον μίας σχέσης! Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Comments

Gossip Town
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X