Μαρινάκης: «Ομόφωνα δεκτή η πρότασή μας»

Σε συμφωνία κατέληξαν οι πρόεδροι των 18 ΠΑΕ σχετικά με τις προτάσεις που θα παρουσιάσουν την Τετάρτη στον Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Σουπερλίγκ. Από τη συνεδρίαση αποχώρησε πρώτος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, που δήλωσε:

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, κάναμε μια πρόταση η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή για τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε, θα σας ενημερώσει αναλυτικά ο κύριος Μποροβήλος για το περιεχόμενο της πρότασης. Αυτό που μας ενδιαφέρει όλους είναι να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και να δεσμευτούμε για τα μέτρα εναντίον της βίας για τη νέα πέριοδο. Συμφωνήσαμε ομόφωνα, αυτό έχει σημασία και θα προχωρήσουμε για το ποδόσφαιρο και για τα υπόλοιπα το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η αστυνομία. Το ζητούμενο είναι ότι έχουμε προτάσεις εναντίον της βίας. Η πρόταση ήταν του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι υπάρχει ομοφωνία».

Ερωτηθείς για το κλίμα που επικράτησε στη συνεδρίαση, μετά το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας είπε: «Υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση την προηγούμενη φορά. Έχει συμβεί επανειλημένως. Προχωράμε μπροστά. Το ζητούμενο είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και να αρχίσει το επόμενο με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Σχετικά άρθρα