Κατέθεσε έφεση και ελπίζει ο ΠΑΟ

Στον Παναθηναϊκό αμφιταλαντεύτηκαν αλλά τελικά κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για τα επεισόδια στο ντέρμπι που επέφεραν ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Οπως είχε προαναγγείλει από το περασμένο Σάββατο σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, οι Πράσινοι θα εξαντλήσουν τα περιθώρια προκειμένου να μειωθεί η ποινή (κυρίως η αφαίρεση βαθμών αλλά και το πρόστιμο που… πονάει ιδιαίτερα), έστω κι αν θεωρούν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Η έφεση κατατέθηκε τη Δευτέρα (2/3) αλλά εκτιμάται ότι μπορεί και να μην εκδικαστεί εντός της εβδομάδας (την Τετάρτη 4/3), οπότε συνεδριάζει η εφέσεων της ΕΠΟ καθώς εκκρεμούν αρκετές υποθέσεις.  Αν συμβεί αυτό η εκδίκαση θα μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα. Οπως και να’ χει πάντως το επερχόμενο παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ -εφόσον τελικά ξαναρχίσει το πρωτάθλημα- θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Σχετικά άρθρα