Προπονητής στην Αίγυπτο ο Κούπερ!

Στο πρόσωπο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ κατέληξε η Ομοσπονδία της Αιγύπτου, ώστε η εθνική ομάδα της χώρας να επιστρέψει σε επιτυχίες. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός, που έχει περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο του Άρη είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αιγύπτου…
Η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή της Βαλένθια, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της χώρας.
Όπως έγινε γνωστό, το συμβόλαιο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου θα ανανεωθεί μόνο σε περίπτωση που οι «φαραώ» καταφέρουν να προκριθούν στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.
Να αναφέρουμε πως η τελευταία ομάδα του 59άχρονου προπονητή ήταν η Αλ-Βασλ στα Η.Α.Ε. Σε εθνικό επίπεδο έχει κάτσει και στον πάγκο της Γεωργίας, από τον Αύγουστο του 2008 έως το Δεκέμβριο του 2009.
Επίσης, ο Αργεντινός προπονητής έχει καθίσει κατά σειρά στους πάγκους των Ουρακάν, Λανούς, Μαγιόρκα, Βαλένθια, Ίντερ, Μαγιόρκα, Μπέτις, Πάρμα, εθνική Γεωργίας, Άρης, Σανταντέρ, Όρντουρσπορ και Αλ-Βασλ. Έκανε το «μπαμ» με τις «νυχτερίδες», όταν έπαιξε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Σχετικά άρθρα