Δεν βιάζονται για Γκαλίτσιο και μεταγραφές

Στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει την προεργασία ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου αλλά δεν πρόκειται να βιαστούν αν δεν νιώθουν σίγουροι για τις αγορές που θα κάνουν. Για το λόγο αυτό δεν έχουν προχωρήσει σε καμία άλλη μεταγραφική κίνηση πέραν του Νίκου Καλτσά, ο οποίος πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βέροιας και ήδη έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Η περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου επίσης βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, που τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά τουλάχιστον δύο φορές. Επί του παρόντος όμως δεν κλείνει το θέμα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παράλληλα εξετάζονται μία-δυο περιπτώσεις δεξιών μπακ που επίσης εξετάζουν στο Τριφύλλι.

Το ίδιο ισχύει κ με άλλους μεταγραφικούς στόχους στις θέσεις που καταλήγουν οι Πράσινοι ότι πρέπει να ενισχυθούν. Ηδη έχει γίνει κουβέντα μεταξύ του ποδοσφαιρικού διευθυντή Τάκη Φύσσα, του τεχνικού διευθυντή Λεωνίδα Βοκολου και του προπονητή Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος έχει κάνει τις πρώτες εισηγήσεις του και βάσει αυτών κινούνται στον ΠΑΟ.

Σχετικά άρθρα