«Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

Το σύνθημα αντεπίθεσης του Ολυμπιακού με νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν για την κατάκτηση του νταμπλ δόθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη προς την ομάδα, με τις σκληρές τοποθετήσεις του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ και το πρόστιμο του μισού εκ. ευρώ στους παίκτες για τον τρόπο που αγωνίστηκαν εναντίον της ΑΕΚ και της Ντνίπρο στην Ουκρανία.
 
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είπαν τίποτα ως δικαιολογία ενώπιον του προέδρου, σίγουρα δεν ήταν έκπληξη γι΄αυτούς μια τέτοια εξέλιξη-παρέμβαση εκ μέρους της διοίκησης, ενώ από τις συζητήσεις του φάνηκε ότι θεωρούν δίκαιη μια τέτοια κριτική και απόφαση σε βάρος τους.
 
Σήμερα πρόκειται να γίνει μια συζήτηση στις εγκαταστάσεις με πρωτοβουλία του Μανιάτη, ο οποίος θα μεταφέρει στην ομάδα και εκ μέρους των αρχηγών, όσα είπε ο Β. Μαρινάκης στους παλιότερους και εμπειρότερους παίκτες, ζητώντας τους να αναλάβουν ηγετικές πρωτοβουλίες για την αφύπνιση και την αντεπίθεση.
 
Αυτό που ξέρουν οι παίκτες είναι ότι μόνο με τις σερί νίκες έως το τέλος μπορούν να κερδίσουν ξανά τις χαμένες εντυπώσεις από τον κόσμο τους, να «σβήσουν» τα αρνητικά αποτελέσματα και το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε, όπως και να ενισχύσουν τη θέση τους ενόψει του σχεδιασμού για το ρόστερ της ομάδας στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. 
 
Ο Β. Μαρινάκης μίλησε και με τον Βίτορ Περέιρα, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να επιχειρεί αυτές τις μέρες με τις προπονήσεις στο Ρέντη να επαναφέρει την ομάδα σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας για τα παιχνίδια που απομένουν. Και με δουλειά σε τακτική, ο Πορτογάλος πιστεύει ότι θα έρθουν άμεσα αποτελέσματα βελτίωσης. 
 
Το καλό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς πέραν αυτού με τον Φουστέρ που συνεχίζει τη θεραπεία και αναμένεται στα μέσα του μήνα να είναι διαθέσιμος. 

Σχετικά άρθρα