Αξίζει η νίκη της Αστον Βίλα

111. ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΛΑΤΙΝΑ 1 1.85
Ολα στραβά πήγαν για τη Μπολόνια στο προηγούμενο εντός έδρας ματς όπου ηττήθηκε από τη Βιτσέντσα με 2-0. Δέχτηκε το πρώτο γκολ από φάουλ στο 13′ έμεινε με 10 στο δεύτερο γκολ, πίεσε αλλά τελικά έχασε με συνέπεια η αντίπαλός της να την πλησιάσει στον ένα βαθμό. Στόχος των γηπεδούχων να παραμείνουν στη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί απευθείας στη Σέριε Α.
Μοναδική σοβαρή απουσία είναι αυτή του μέσου Μπέσα. Οι φιλοξενούμενοι μετά από σερί τριών νικών απέκτησαν τρεις βαθμούς διαφορά από την 18η θέση των πλέι άουτ. Προέρχεται από δύσκολη νίκη με το γκολ κόντρα στην Τραπάνι να σημειώνεται στο 92′ κι ενώ η αντίπαλος είχε προηγουμένως αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Λογικά δεν θα μπορέσει να αντέξει την πίεση της Μπολόνια η οποία θέλει περισσότερο το τρίποντο.
 
120. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΜΠΡΟΜΓΟΥΙΤΣ 1 2.40
Ασος που έχει μεγάλη αξία καθώς λαμβάνονται υπόψιν οι φτωχές επιδόσεις των γηπεδούχων σε αντίθεση με την συνεπή παρουσία των φιλοξενούμενων οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί αισθητά από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εδώ λοιπόν αξίζει το ρίσκο για τη νίκη της Βίλα που θα αναζητήσει με κάθε τρόπο τη νίκη καθώς έχει καταπέσει στην προτελευταία θέση της κατάταξης στην Πρέμιερ Λιγκ και βέβαια κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι είναι μονόδρομος για την ομάδα του Τιμ Σέργουντ ο οποίος θα έχει καλές επιστροφές βασικών στην ενδεκάδα όπως ο αμυντικός Φλάαρ, ο μπακ χαφ Σισοκό και ο μέσος Ρίτσαρντσον. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν άνετοι στην αποψινή αναμέτρηση μετά το 1-0 επί της Σαουθπαμπτον όπου σπατάλησαν πολύ ενέργεια για να πάρουν τη σημαντική νίκη κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα. Πλήγμα για τον Τόνι Πιούλις η απουσία των βασικών επιθετικών Μπεραχίνο, Ιντέγε.
 
127. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ ΟΒΕΡ 1.55
Η ήττα στη σκληρή έδρα της Μπέρμιγχαμ έφερε και πάλι την Μπρέντφορντ κάτω από την εξάδα των πλέι οφ. Πλέον θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να συνεχίσει το εντός έδρας νικηφόρο σερί όπου συνδυάζει συνήθως με όβερ έτσι ώστε να μην χάσει περισσότερο έδαφος στον στόχο της ανόδου. Ανετη η φιλοξενούμενη δεν καίγεται για βαθμούς καθώς απέχει 11 από την Μίλγουολ. Παίζει ελεύθερα εκτός έδρας όπου σχεδόν πάτα δέχεται γκολ και όχι μόνο ένα. Το όβερ ευνοείται και από την προϊστορία άλλωστε τα τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας από το 2010 και έπειτα είχαν από τρία γκολ και πάνω.

Σχετικά άρθρα