Παγκόσμιος χάρτης Ολυμπιακού!

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού, συνεχίζονται οι εορταστικές πρωτοβουλίες από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Οι ερυθρόλευκοι καλούν τους οπαδούς τους σε όλο τον πλανήτη να συμμετάσχουν σε μία πρωτότυπη ιδέα, ώστε να δημιουργηθεί ο παγκόσμιος χάρτης του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

«Το 2015 είναι ένα έτος ορόσημο για τον Θρύλο μας, καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας, με μεγάλες στιγμές και τρόπαια! Ο σύλλογός μας, όμως, είχε πάντα ως βάση και οδηγό του, τον κόσμο του! Φόρεσαν πολλοί «Θρύλοι» την φανέλα της ομάδας μας, κάτι όμως που παραμένει σταθερό και είναι πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό είναι οι φίλαθλοί του! Δημιουργούσαν και δημιουργούν πάντα μία… καυτή «ερυθρόλευκη» έδρα, όπου και αν παίζει ο Ολυμπιακός, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος!

Το μεγαλείο του Θρύλου εξαπλώνεται στα πέρατα της γης, όπου υπάρχουν χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών! Στον Καναδά, στην Αμερική, στην Αυστραλία, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο θα συναντήσεις ανθρώπους που θα κυκλοφορούν στον δρόμο με τον «δαφνοστεφανωμένο έφηβο» στο στήθος, γεμάτοι υπερηφάνεια!

Στα πλαίσια των εορτασμών των 90 χρόνων ιστορίας του Ολυμπιακού μας, θέλουμε οι φίλοι της ομάδας μας, όπου και αν βρίσκεστε, να μας στείλετε στο e-mail [email protected], ένα μήνυμα, μία φωτογραφία, ένα video ή ό,τι άλλο εσείς «ερυθρόλευκο» επιθυμείτε, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Βασική προϋπόθεση είναι να μας στείλετε το όνομά σας και την χώρα όπου κατοικείτε, ώστε να «χτιστεί» ο «ερυθρόλευκος» παγκόσμιος χάρτης μας!

Γιατί όλοι «Είμαστε Ολυμπιακός»!»

Σχετικά άρθρα