Σπύρος Κυβέλλος thumbnail

Σπύρος Κυβέλλος

Ο Κος Σπύρος Κυβέλλος είναι Ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Κλασσική Ιατρική σε τμήματα όπως η μονάδα AIDS του Νοσοκομείου Α.Συγγρός, η Νευρολογική Κλινική της Πολυκλινικής Αθηνών, η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Στην Ομοιοπαθητική εκπαιδεύτηκε στο Βασιλικό Ομοιοπαθητικό Νοσοκομείου του Λονδίνου, και στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής που ίδρυσε ο Γεώργιος Βυθούλκας και της οποίας πλέον είναι Γενικός Γραμματέας Έρευνας από το 2003. Εκπροσωπεί την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και την Ακαδημία στα όργανα του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ομοιοπαθητική στο τομέα της Έρευνας.


Ασκεί Ομοιοπαθητική Ιατρική aπό δεκαπεντίας, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί και δίνει διαλέξεις σε επιστημονικά συνέδρια. Υπήρξε διδάσκων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Αντιμετώπιση του Πόνου" της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τα Ακαδημαϊκά έτη 2005-6 και 2006-7. Υπήρξε επιβλέπων σε διπλωματική εργασία του άνω ΠΜΣ με θέμα την Ομοιοπαθητική και τον πόνο. Υπήρξε επίσης Διδάσκων-Συντονιστής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο "Ολιστικά Θεραπευτικά Συστήματα-Ομοιοπαθητική" του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επίσης από το 2003, χορηγεί Ομοιοπαθητική θεραπεία σε ασθενείς με χρόνιες κεφαλαλγίες, στο Ιατρείο Κεφαλαλγίας του Νοσοκομείου "Γενικό Κρατικό Αθηνών Γ.Γεννηματάς", στα πλαίσια του Ε.Σ.Υ, ενώ παρουσίασε ερευνητικές εργασίες σε Παγκόσμια συνέδρια, αναδεικνύοντας τη θεραπευτική δράση της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στις ημικρανίες. Ασκεί Ομοιοπαθητική στο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής www.classical-homeopathy.gr


Τηλ επικοινωνίας: 210.6217449, 210.4138231

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X