Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Καμμένος: Στη Δικαιοσύνη 2 φάκελοι για ελικόπτερα – υποβρύχια
Καμμένος: Στη Δικαιοσύνη 2 φάκελοι για ελικόπτερα - υποβρύχια  thumbnail

Καμμένος: Στη Δικαιοσύνη 2 φάκελοι για ελικόπτερα – υποβρύχια

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που έκανε η επιτροπή ελέγχου εσωτερικών υποθέσεων των Ενόπλων δυνάμεων, ο υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και εντός της ημέρας αποστέλλει στη Δικαιοσύνη δύο φακέλους, με στοιχεία από την περίοδο του 2003 σχετικά με την προμήθεια ελικόπτερων ΝΗ 90, αλλά και την υπόθεση των υποβρυχίων που ξεκινά από το 1998.

Όπως είπε χαρακτηριστικά "συστήσαμε την επιτροπή ελέγχου εσωτερικών υποθέσεων των Ενόπλων δυνάμεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. οι Αξιωματικοί που ανέλαβαν το έργο αυτό ξεκίνησαν την διενέργεια ελέγχου από τη γ.γ. εξοπλισμών.

Για δύο από τις υποθέσεις έχουμε ήδη τα πρώτα αποδεικτικά στοιχεία, πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία προκύπτουν πιθανά κακουργήματα και τεράστια ποσά που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και για τα οποία θα ελεγχθούν οι υπεύθυνοι και ποινικά και αστικά.

Συμφωνήσαμε με τον πρωθυπουργό οι υποθέσεις αυτές και ενώ συνεχίζεται η έρευνα να πάνε σήμερα στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να συσχετιστούν με ανοιχτούς φακέλους που ήδη εξετάζει η ελληνική Δικαιοσύνη.

Είναι οι δύο υποθέσεις των ελικόπτερων ΝΗ 90, ξεκινάει το 2003 και η υπόθεση των υποβρυχίων, η οποία ξεκινάει το 1998".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X