Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πώς να φλερτάρεις σε 5 απλά βήματα!
Πώς να φλερτάρεις σε 5 απλά βήματα! thumbnail

Πώς να φλερτάρεις σε 5 απλά βήματα!

Tο φλερτ είναι τόσο απαραίτητο σε μια σχέση όσο το νερό στα λουλούδια. Μαθαίνοντας να είσαι αποτελεσματική στο φλερτ, επιλύεις το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων που δημιουργούνται στα ραντεβού. Οι άνθρωποι που φλερτάρουν συνήθως μπαίνουν στη θέση του οδηγού και κατευθύνουν τη σχέση εκεί που θέλουν. Θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ. An παρακολουθήσεις τη ζωή μιας επιτυχημένης γυναίκας, θα δεις ότι η ιδανική τεχνική του φλερτ  συχνά εφαρμόζεται σε κάθε τομέα τής ζωής της. Οι άνθρωποι που είναι καλοί στο φλερτ, έχουν επιτυχία τόσο στο συναισθηματικό τομέα όσο και επαγγελματικά ή κοινωνικά.


Από τον συγγραφέα, ειδικό σε ζητήματα ερωτικών σχέσεων Στιβ Σαντιγκάντι 


Η νοοτροπία πίσω από το φλερτ


Το φλερτ δε χρειάζεται πάντα να έχει σεξουαλική ή ρομαντική διάσταση. Ο πρωταρχικός του στόχος είναι η ενίσχυση της παινιδιάρικης διάθεσης. Αυτό που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι η διασκέδαση. Βγες έξω και διασκέδασε με τους  ανθρώπους προσπαθώντας να μεταδώσεις το γέλιο και το κέφι. Φυσικά δεν είμαστε όλοι κωμικοί, όλοι όμως ξέρουμε να κάνουμε κομπλιμέντα και να εκδηλώνουμε το ενδιαφέρον μας με ερωτήσεις. Σκέψου απλώς δδιασκεδαστικά. 


Κάποτε βρισκόμουν σε ένα πολύβουο εστιατόριο και περίμε να με την παρέα μου να βρεθεί διαθέσιμο τραπέζι, μια διαδικασία που πραγματικά αηεχθάνομαι. Η υπεύθυνη του εστιατορίου ήταν φανερά εκνευρισμένη και αντιμετώπιζε τους πελάτες με απσξιωτικό, σχεδόν εχθρικό ύφος. Την πλησίασα και της πρόπινα με χιουμοριστικό ύφος να τοποθετήσουν μια καταπακτή κάτω από τα τραπέζια έτσι ώστε όταν οι πελάτες τελειώνουν το φαγητό τους να πέφτουν μέσα και να μην την ταλαιπωρούν. Φυσικά ξέσπασε σε γέλια και έβαλε την παρέα μου στο επόμενο διάθέσιμο τραπέζι- Ύστερα από την πρώτη αυτή συνάντηση, βγαίναμε για λίγους μήνες. Επιτυχία! Το φλερτ είναι ευτυχία!


Τι να κάνεις αν δε ήσουν ποτέ καλή στο φλερτ 


Αν νιώθεις φοβία με το φλερτ, μπορείς να εξασκήθείς με τον κόσμο ακόμα και με  υπαλλήλους διαφόρων καταστημάτων!  Εγώ το κάνω αρκετά συχνά. Οι υπάλληλοι πολλές φορές βαριούνται και είναι πρόθυμοι να πιάσουν κουβέντα. Αν τηρείς βέβαια κάποια όρια και δεν ενοχλείς μπορεί να τους φτιάξεις τη διάθεση και τη μέρα! 


1. Διάλεξε κάποιον που τακτοποιεί ένα ράφι ή δεν είναι πολύ απασχολημένος (δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις κάποιον. 


2. Πήγαινε προς το μέρος του (της) και άρχισε να μιλάς για οτιδήποτε. Διάλεξε κάτι που να σχετίζεται με τον καιρό με το  κατάστημα στο οποίο βρίσκεσαι ή σχολίασε κάτι που είδες  στις ειδήσεις .


3. Βρες ένα κομπλιμέντο για να τον κολακέψεις. Ισως δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον  μια καλή πλευρά που αντισταθμίζει τις αρνητικές


4. Κάνε τον/ την  να χαμογελάσει. Μια καλή ιδέα είναι να μιλήσετε για μια αγαπημένη του τηλεοπτική εκπομπή ή για κάποια ταινία που παρακολούθησε. Αυτά είναι αποτελεσματικό για πολλούς λόγους. Ο πιο σημαντικός εινοι ότι εμείς οι άνδρες  πιστεύουμε άτι δεν έχετε την ίδια αρρωστημένη αίσθηση του χιούμορ και ότι δεν μπορείτε να μας καταλάβετε. Αν όμως μιλάτε με πάθος για αγαπημένα μας πράγματα τότε θα σας αντιμετωπίσουμε ως μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! 


Αφού φλερτάρεις με αρκετούς υπαλλήλους, προσπάθησε στη συνέχεια να ανοίξεις συζήτηση με κάποιον άγνωστό σου πελάτη του καταστήματος.


Φυσικά, δε θα ανταποκριθούν όλοι το ίδιο – στο λέω εκ πείρας: Παρά το ελκυστικό και ωραίο παρουσιαστικό μου, οι άνθρωποι συχνά με αγνοούν. Έτσι στην αρχή καλό είναι να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη. Μη στενοχωρηθείς αν κάποιος δε θέλει να σου μιλήσει ή δείξει ενοχλημένος. Απλώς πήγαινε παρακάτω.


Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν είναι καλοί στην τεχνική του φλερτ δεν έχουν την ικανότητα να «διαβάζουν» τους άλλους με αποτέλεσμα είτε να προσβάλλουν το «στόχο» τους είτε να ξεπερνάνε τα όρια. Αν δέχεσαι πιο συχνά απόρριψη απ'ό,τι θετική απόκριση, τότε έχε υπόψη σου τα ακόλουθα:


• Βεβαιώσου ότι δείχνεις περιποιημένη και γοητευτική.


• Μη γίνεσαι αδιάκριτη.


• Φρόντισε η προσέγγιση να είναι ενδιαφέρουσα και σύντομη 


• Διατήρησε κυρίως φιλικό και όχι τόσο σεξουαλικό ύφος. 


• Φλέρταρε διαφορετικού τύπου ανθρώπους μέχρι να καταλήξεις σε εκείνον που σου ταιριάζει!


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X