Δυάδα από το Κύπελλο Ισπανίας

Στο αποψινό κουπόνι έχουμε τρία παιχνίδια για το Λιμπερταδόρες. δεν βρίσκουμε, όμως, ευκαιρίες για να ποντάρουμε, Γενικότερα αυτή την αγωνιστική δεν μας ευνοεί στοιχηματικά το πρόγραμμα. Οπότε, ασχολούμαστε (χαλαρά) με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου Ισπανίας.

177 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 1,50 (Bet365)
Επαναληπτικός ημιτελικός για το Κύπελλο Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 στο πρώτο ματς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περάσει στον τελικό. Αμφότερες θα κατέβουν με τις βασικές τους ενδεκάδες, υπάρχει ένα ερωτηματικό γι’ αυτή την Καταλανών, καθώς οι Σουάρες και Μαστσεράνο εάν δεχθούν μία κάρτα θα χάσουν τον τελικό. Πλην του αγώνα με την Ατλέτικο, όλα τα ματς της Μπάρτσα στον θεσμό ήταν over (Ουέσκα 4-0, 8-1, Ελτσε 5-0, 4-0, Ατλέτικο 1-0, 3-2, Βιγιαρεάλ 3-1). Η αντίπαλός της από την πλευρά της μετράει 3 over σε 7 ματς στο Κύπελλο. Είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί από νωρίς και να ψάξει το γκολ, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον δύο (και να μην δεχτεί κανένα) για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Διαθέτει ποιότητα μπροστά (με προεξάρχοντα τον Βιέτο) ώστε να βάλει… δύσκολα στην καταλανική άμυνα. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα με ή χωρίς Σουάρες μπορεί να κάνει… πλάκα στις περισσότερες ευρωπαϊκές άμυνες αυτή τη στιγμή. Εχει εύκολο ματς στο πρωτάθλημα (παίζει εντός την Κυριακή με τη Βαγεκάνο), δεν έχει υποχρεώσεις την άλλη εβδομάδα στην Ευρώπη, οπότε θα δει σοβαρά το αποψινό παιχνίδι.

196 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 (Dnb) 1,53 (Bet365)
Επαναληπτικός ημιτελικός για το Κύπελλο Ισπανίας, 1-1 το πρώτο παιχνίδι, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που λήξει το ματς 1-1, ακολουθεί παράταση και εάν χρειαστεί πέναλτι. Επιλέγουμε νίκη της Εσπανιόλ στο dnb, κάτι που σημαίνει ότι εάν κερδίσει πληρωνόμαστε, εάν φέρει ισοπαλία παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω και οδηγούμαστε στον κουβά στο ενδεχόμενο της ήττας. Ο λόγος που παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, είναι επειδή η καταλανική ομάδα περνάει και με 0-0. Οπότε δεδομένα δεν θα ανοιχτεί και θα περιμένει την αντίπαλό της και την ευκαιρία που θα της δοθεί για να βγει στην κόντρα όπου είναι ταχύτητα και άκρως αποτελεσματική. Τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρούμε ότι είναι σε καλύτερη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και πιστεύουμε ότι τουλάχιστον δεν θα ηττηθεί.

Σχετικά άρθρα