Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το ερωτικό βαρόμετρο της ημέρας από τον Μάνο Μηκίδη
Το ερωτικό βαρόμετρο της ημέρας από τον Μάνο Μηκίδη thumbnail

Το ερωτικό βαρόμετρο της ημέρας από τον Μάνο Μηκίδη

ΤΕΤΑΡΤΗ  04/03/2015 


Σε σχέση: Απρόσμενες  αλλαγές – εναλλαγές καταστάσεων, ξαφνικά γεγονότα, εξελίξεις  αλλά και εύνοια της τύχης είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας. Οι συνθήκες αλλάζουν όσο αφορά τη σχέση σας.


Χειριστείτε αυτές τις αλλαγές με ευελιξία και προσαρμοστικότητα και να θυμάστε πάντα ότι «ρόδα είναι και γυρίζει…».


Η σημερινή μέρα  υπενθυμίζει ότι σκαμπανεβάσματα υπάρχουν σε κάθε σχέση και σας καλεί να αναρωτηθείτε κατά πόσο εκτιμάτε τη σχέση σας και το σύντροφό σας ,ώστε να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές σε βάθος χρόνου. Σήμερα πάντως η Θεά Τύχη θα σας φέρει πιο κοντά και θα βοηθήσει να λύσετε  τις όποιες διαφωνίες σας.


 


Ελεύθεροι:  Είσαστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή! Τυχαίες συναντήσεις μπορεί να εξελιχθούν σε ειδύλλιο. Μια οφορφη αγάπη μπορεί να είναι καθοδόν! Αν είχατε μια ιδιαίτερα αργή περίοδο στην ερωτική σας ζωή, η σημερινή ημέρα μπορει να κρυβει εκπλήξεις!! Να είστε ανοιχτοί και να αφήσετε τη μοίρα και την τύχη να λειτουργήσει υπέρ σας.


 


Για οποιοδήποτε ζήτημα  σας απασχολεί (επαγγελματικά – ερωτικά) μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Μάνο Μηκιδη στην τηλεφωνική γραμμή προβλέψεων του boro.gr κάθε Δευτέρα 21.00 – 23.00 , Παρασκευή 21.00 – 23.00 , Κυριακή 18.00 – 20.00


Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- ΜαθηματικόςComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X