Αρχική / More / Celebrity news / Η Lagarde δίνει συμβουλές για σχέσεις
Η Lagarde δίνει συμβουλές για σχέσεις thumbnail

Η Lagarde δίνει συμβουλές για σχέσεις

Μια συνέντευξη-έκπληξη έδωσε η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ
Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου απάντησε σε ερωτήσεις της Arianna Huffington. Η έκπληξη είναι ότι δεν έδωσε αυτή τη φορά απαντήσεις σε πολιτικά ζητήματα αλλά "συμβουλές" για τις σχέσεις.

Όταν μια γυναίκα κατορθώνει να φτάσει τόσο ψηλά στην ιεραρχία ενός ανδροκρατούμενου χώρου ήταν εύλογο να αποτελεί το κατάλληλο πρόσωπο για ερωτήσεις σχετικά με το εργασιακό στρες και το φαινόμενο του burnout σε μια live συνεδρία με την εκδότρια της Huffington Post.

Έτσι, στο πλαίσιο της συζήτησης η Lagarde εξέφρασε τη δική της άποψη για το στρες που αναγκάζεται να διαχειριστεί η γυναίκα στην καθημερινότητα της δίνοντας παράλληλα μια πολύ χρήσιμη συμβουλή και για τις ερωτικές μας σχέσεις:

"Νομίζω πως ένας από τους λόγους που τα ποσοστά burnout είναι υψηλότερα στις γυναίκες, οφείλεται κατά την άποψη μου στο γεγονός πως οι γυναίκες που βρίσκονται στην αγορά εργασίας κάνουν ουσιαστικά δύο δουλειές. Έχουν άλλη μία στο σπίτι, που δεν υπολογίζεται στο ΑΕΠ. Για να κατορθώσει να γυναίκα να μετριάσει το burnout χρειάζεται να έχει έναν σύντροφο που καταλαβαίνει την καθημερινότητα της, που συμμετέχει και τη βοηθά στο σπίτι, και αυτό είναι κατά τη γνώμη μου μεγάλη υποστήριξη".

Με τις έρευνες να φανερώνουν πως οι γυναίκες εγκαταλείπουν νωρίτερα τον εργασιακό στίβο λόγω υπερκόπωσης, η συγκεκριμένη συμβουλή της Christine Lagarde είναι εξαιρετικά ωφέλιμη τόσο για την εργασιακή όσο και για την ερωτική μας ζωή.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X