Αρχική / More / Celebrity news / Δες πως είναι η κουζίνα και το σαλόνι του Βαρουφάκη στην Αίγινα
Δες πως είναι η κουζίνα και το σαλόνι του Βαρουφάκη στην Αίγινα thumbnail

Δες πως είναι η κουζίνα και το σαλόνι του Βαρουφάκη στην Αίγινα

Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, άνοιξε τις πόρτες του επίγειου παράδεισού τους αλλά και την καρδιά της στο περιοδικό «Glow».

Γεννημένη στην Αθήνα και μέλος μια γυναικοκρατούμενης οικογένειας (έχει 4 αδερφές) δηλώνει στο περιοδικό ότι από μικρή ήταν αγοροκόριτσο και άτακτη. « Μου άρεσε να οδηγώ αυτοκίνητα, μηχανάκια, βάρκες καθώς και να ιππεύω άλογα από πολύ μικρό παιδί και πάντα είχα έντονη την αίσθηση της περιπέτειας» εξομολογείται η Δανάη Στράτου.

Η Δανάη Στράτου αναφέρεται στην νέα αρχή που έκανε πριν από δύο χρόνια με τον σύζυγό της Γιάνη Βαρουφάκη. Μετακομίζοντας στο Τέξας στις ΗΠΑ. «Ήταν μια πρόκληση για εμάς. Αν και τίποτα δεν σου χαρίζεται εκεί, υπάρχουν όμως και οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που εδώ δυστυχώς έχουν εκλείψει».

Σε αυτή την αλλαγή σελίδα της ζωής της, ζώντας μακριά από την Ελλάδα είχε δίπλα της, ανθρώπους να την στηρίζουν. «Είχα δίπλα μου τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο. Τον σύζυγό μου Γιάνη Βαρουφάκη, τον γιο μου Νικόλα και την κόρη μου Εσμεράλντα» αποκαλύπτει η Δανάη Στράτου.
 


/


www.axortagos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X